Вишегодишња дехуманизација Вучића као медијска припрема за атентат

A zasto onda on postavlja DILEJE...na celo BIA-e ?!

- Dileje kojima se desi masakr u CENTRU GLAVNOG GRADA...(Ribnikar), gde neki MK Ultra programirani klinac izvrsi pokolj...na 100m od Skupstine, Vlade, Predsednistva, NBS...

- Dileje kojima se desi napad CIA MK Ultra programiranog dzihadiste Žujovica Salahudina na Ambasadu Izraela, na 50m od mesta gde zive Dacic, Brnabicka, gde je Ambasada USA...

Zasto se postavljaju i zaposljavaju dileje u sluzbe pa nam se sve to desi ?!

...
Intelegentno....skoro intelegentno....

Izrazito sam protiv politickih ubistava, ali 'Politika' je ovakvim tekstom dosegla svoj 'istorijski najnizi' nivo. Sto se ne oglasise tako za Olivera Ivanovica, koji je stvarno i ubijen? Onda bi bar stekli bar privid objektivnosti i brige za neciji zivot.
A mozda bi i predupredili njegovo ubistvo.

Ljudi zaboravljaju jednu bitnu činjenicu. Svi predsednici su po prirodi posla osobe koje nose povećan bezbednosni rizik. Zato i postoje institucije koje se bave obezbeđenjem. Uvek se polazi od činjenice da si ugrožen, to je deo posla. Ne vidim koja je poenta konstantnog prenemaganja.

Drugo, ne treba mešati kritiku koja proizilazi od opozicionog rada kao nekakvu mržu ili pretnju za predsednika. To je opasan put i skretajne u diktaturu. Svaka zdrava normalna uređena država mora da ima uopoziciju čiji je posao da ukazuje na loše stvari. Većina tih stvari su činjenice, ništa nije izmišljeno: gubimo teritorije, u zavadi smo sa svim komšijama, imamo najniži standard u evropi, najveće zagađenje, najveću korupciju, medijski mrak, ljudi nam masovno odlaze, institucije ne postoje, pravni sistem ne postoji, strane investicije su nam sve do jedne prljave tehnologije koje neko hoće da nam uvali... i tako... spisak je poduži. Ukazivanje na probleme nije mržnja već nastojanje da se stvari poprave.

Realno svakog našeg političara na vlasti čeka terminologija da je lopov, izdajnik, kriminalac. Praktično su svi predsednici od Slobe preko Djindjića, Koštuna, Tadića, Nikolića i Vučića to prošli. Ubijen je samo jedan.
Ivan Stambolić (Serbian: Иван Стамболић; 5 November 1936 – 25 August 2000) was a Serbian politician who served as the president of the League of Communists of Serbia (SKS) from 1984 to 1986. A prominent member of SKS, he also served as prime minister of Serbia from 1978 to 1982 and as president of Serbia from 1986 to 1987.

Ivan_Stambolić_(cropped).jpg

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ivan_Stambolić

Буди, Дуле, увек уз њега.

Ако, не дај Боже, дође до атентата, да будеш у прилици да га спасеш.
Скочио бих да спасем њега, само он да преживи, да би Србија Живела!!!

Скочио бих да спасем њега, само он да преживи, да би Србија Живела!!!

Недајбожедаганекоубије.

У шта се тај све упетљао и које све конце држи у рукама и да ли неко уопште зна шта муља без знања других ... мајко мила. - ту постоји нека болест

Да поживи што дуже и да пред истражним органима све објасни ... :manikir:

Poslednja izmena:
:rotf:

Šta je bilo u prepisci​

- Bojim se za njih da će da im nameste - piše Cetinjanin, na šta mu Zvicer odgovara:

- Budu li nam nameštali odraćemo nekog jakog. Pumpaju ne staju - odgovara mu tada Zvicer.

Iz svedočenja okrivljenog saradnika Srđana Lalića jasno je da su pod porukom "odraćemo nekog jakog" mislili na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ka-nameste-li-im-odracemo-nekog-jakog/r625gnz
HAHAHHAHAHAHAHAHAAH!!!!!

Skocio bih da ga spasim samo da prezivi da Srbija zivi!!!
Ako me ubiju, ostat će moj brat Andrej. Ako mi ubiju brata, ostaće mi sin Danilo. Ako mi ubiju sina, ja ću imati kćer Milicu. Ako je ubiju, ostat će mi kćer i sin Vukan... A naši će se grobovi boriti protiv ustaša !
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Oni rade svoj posao - tu možemo da diskutujemo o moralnim imprikacijama, ali to nema neki praktičan značaj. A ja ako sam budala pa me navuku na tanak led, onda je to moj problem.

Ахам....:aha:...., могли би рећи и за корпорационисте, за ботове, па и за научнике који раде свој посао, да ли раде етички кога то брига у цивилном пропалом друштву, постмодерне, постнихилизма и постдемократије...

Што се тиче да ли си навучена, па јеси, чим би да дискутујеш о моралу, врлинама, храбрости, способности итд...

Таква је антионтологија садашњице, контраиницијацијска Профаног света у Виртуелни свет, распад метафизике !

Ako me ubiju, ostat će moj brat Andrej. Ako mi ubiju brata, ostaće mi sin Danilo. Ako mi ubiju sina, ja ću imati kćer Milicu. Ako je ubiju, ostat će mi kćer i sin Vukan... A naši će se grobovi boriti protiv ustaša !
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Ети ...:fdlan: ... шта је остало од Црвеног сталежа.

Ала се то изродило и дебилизовало већ у 3. генерацији.

А њихови ђедови 1944, када су дошли у Србију и спроводили Црвени терор свашта су обећавали нестрељанима од млека и меда.

Likovi poput Trumpa i Vucica nista i ne rade nego samo idu i seju razdor pomutnju. Za razliku od Vucica Trump je ipak u Americi koja mu ne dozvoljava da vlada kao Putin.

Posle kad se desi atentat njima nije jasno?

Nije nikakvo cudo da je Vucic opsednut atentatom jer zna koliko mnogo ljudi ga mrzi, a zna dobro i zasto ga mrze. Jedino sto je Vucic upao u beskonacnu petlju i sto pokusava nekako da smisli atentat a da ostane ziv.

Ети ...:fdlan: ... шта је остало од Црвеног сталежа.

Ала се то изродило и дебилизовало већ у 3. генерацији.

А њихови ђедови 1944, када су дошли у Србију и спроводили Црвени терор свашта су обећавали нестрељанима од млека и меда.
Opet si u modernom kapitalizmu preterao sa jeftinim drogama kojih nije bilo u sfrj :sad2:

Opet si u modernom kapitalizmu preterao sa jeftinim drogama kojih nije bilo u sfrj :sad2:

Ово је постмодерна и постдемократија... :lol:

--
Него, шта би рекли ђедови црвеног сталежа ових данас унука који владају Шумадинцима када би их видели тако дебилизоване ?!?

Ово је постмодерна и постдемократија... :lol:

--
Него, шта би рекли ђедови црвеног сталежа ових данас унука који владају Шумадинцима када би их видели тако дебилизоване ?!?
Ispravka, vladaju unuci onih sa golog otoka.

Већ годинама једна група људи и медија ствара климу за атентат на председника Вучића

Након атентата на бившег председника Сједињених Америчких држава Доналда Трампа, многи политичари, аналитичари и стручна јавност позвали су на смиривање тензија и смањење поларизације у друштву.

Отворена је тема, која је у Србији присутна већ дуже време, а то је медијски третман председника Републике, на који начин се он и његова продица третирају годинама. Циљ такве кампање је његова дехуманизација како би се сутра створило оправдање за неку психички лабилну особу, која би покушала да уради исто што је Томас Метју Крукс покушао да уради Доналду Трампу.

Већ годинама једна група људи и медија управо ствара климу, тачније медијску припрему, за атентат на председника Вучића. Зато је он „нечастиви, преварант, ратни хушкач, недостојан, хулиган, без харизме, мафијаш, шеф криминалне групе“.

Због тога су целу кампању за децембарске изборе 2023. године, један део опозиције и њима наклоњени медији буквално потрошили на обрачун са Александром Вучићем и његовом породицом. Оно што је такође страшно у свему јесте чињеница да ни у једном тренутку не постоји глас разума да неке ствари једноствно не смеју бити прихватљиве у дневно-политичкој борби. Управо због тога што не постоји друштвена осуда таквог понашања, такви појединци и ти медији се међусобно надмећу у томе шта ће негативно написати, изговорити или емитовати о председнику лично и члановима његове породице.

Није лоше подсетити се шта се све у претходним годинама могло чути о Александру Вучићу у неким медијима, од стране неких политичара и шта се све могло прочитати и видети на друштвеним мрежама. Наратив је углавном исти – позива се на директан или индиректан крај Александра Вучића, јер је он „најгори на свету и јер уништава Србију“.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...Vucica-kao-medijska-priprema-za-atentat-video
Pogledajte prilog 1580330

Zašto neko hoće da ubije političkog protivnika?
Zato što drugačije ne može da ga pobedi?
Zato što ima podršku naroda?
Ovog hoklicara satanistu nece da dira niko jer je on njihov.

Back