Вишегодишња дехуманизација Вучића као медијска припрема за атентат

Prenosim vest iz Politike, a aktuelno je zbog Trampa.
Nisam rekao zbog toga sto si preneo vesti, nego zbog tvog komentara na vest.

Jel ti zaista verujes u bilo koju od objava u vezi tih nekih famoznih pokusaja atentata na njega?

I da li politiku, dokazano ratnohuskacko i rezimsko smece od novina, uzimas za ista ozbiljnije od informera?

Кад слушам о атентатима...

Prilozi

• inspector-clouseau.jpg
    inspector-clouseau.jpg
    58,3 KB · Pregleda: 1
Jel ti zaista verujes u bilo koju od objava u vezi tih nekih famoznih pokusaja atentata na njega?
Nije nemoguće. Vidi samo komentare ovde ko muj šta misli.
I da li politiku, dokazano ratnohuskacko i rezimsko smece od novina, uzimas za ista ozbiljnije od informera?
Politika je najstariji dnevni list na Balkanu

Ogromna je razlika izmedju misliti i zeleti nekome sve najgore, i ubiti ga. Ogromna.

Sa najduzim stazom rezimskog glasila.
Јел постоји нека новинска агенција или телевизија да није режимска?

Važno da je Vučko preživeo atentat na Donalda Trampa.

Ovako ćemo. Desnica Srbije ne postoji, odnosno, postoje glasači ali ne vide nijednog kandidata za koga bi dali glas masovno.

Opozicija ne postoji realno. Sve ovo što se dešava je jedna odlična predstava. Vučić se prikazuje kao žrtva, da on jedini može da pobedi mafiju, da izvuče iz kamena eskalibur i drugo.

Današnja opozicija je u dilu sa vladajućom koalicijom.

B92 na primer ima svakog dana neki test kako Vučić ovo, Vučić ono.

Pa majku mu, dosadni ste više u pm, daj jedan dan da ne čitam nešto o njemu.
B92 su odavno otkupili (kao i Prvu) Vučićevi ljudi. To su njegove televiyije, a ne opoyicione. Čudi me to dosta ljudi ne zna, pa postoje oni zadrigli vučićevci, bivši radikali, koji uz Novu i N1, po navici,pljuju i B92 i tako se zajebucnu

Јел постоји нека новинска агенција или телевизија да није режимска?
Slabo. Setimo se svih dnevnih novina koje su bile obavijene u AV, pred jedne izbore. Onde se video sav krah novinarstva u Srbiji

A da li je neophodno da se uvek bude opozicija?
Jeste.
Objasnjavao sam vec - vlast sama po sebi nosi moc. A moc je najopojnija droga.
Zato vlast UVEK mora da se kritikuje od strane nas, obicnih gradjana. Jer ako nije tako - vlast dobija preveliku moc -> sto vodi u diktaturu. Upravo ono sto se danas zivi u Srbiji.

Ti stvarno očekuješ neki smislen odgovor od njega i njemu sličnih?
Ја мислим да они не знају зашто мрзе АВ али је модерно, личиш на бунтовника, модерни ЧеГевара или Панчо Виља типови

Већ годинама једна група људи и медија ствара климу за атентат на председника Вучића

Након атентата на бившег председника Сједињених Америчких држава Доналда Трампа, многи политичари, аналитичари и стручна јавност позвали су на смиривање тензија и смањење поларизације у друштву.

Отворена је тема, која је у Србији присутна већ дуже време, а то је медијски третман председника Републике, на који начин се он и његова продица третирају годинама. Циљ такве кампање је његова дехуманизација како би се сутра створило оправдање за неку психички лабилну особу, која би покушала да уради исто што је Томас Метју Крукс покушао да уради Доналду Трампу.

Већ годинама једна група људи и медија управо ствара климу, тачније медијску припрему, за атентат на председника Вучића. Зато је он „нечастиви, преварант, ратни хушкач, недостојан, хулиган, без харизме, мафијаш, шеф криминалне групе“.

Због тога су целу кампању за децембарске изборе 2023. године, један део опозиције и њима наклоњени медији буквално потрошили на обрачун са Александром Вучићем и његовом породицом. Оно што је такође страшно у свему јесте чињеница да ни у једном тренутку не постоји глас разума да неке ствари једноствно не смеју бити прихватљиве у дневно-политичкој борби. Управо због тога што не постоји друштвена осуда таквог понашања, такви појединци и ти медији се међусобно надмећу у томе шта ће негативно написати, изговорити или емитовати о председнику лично и члановима његове породице.

Није лоше подсетити се шта се све у претходним годинама могло чути о Александру Вучићу у неким медијима, од стране неких политичара и шта се све могло прочитати и видети на друштвеним мрежама. Наратив је углавном исти – позива се на директан или индиректан крај Александра Вучића, јер је он „најгори на свету и јер уништава Србију“.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...Vucica-kao-medijska-priprema-za-atentat-video
Pogledajte prilog 1580330

Zašto neko hoće da ubije političkog protivnika?
Zato što drugačije ne može da ga pobedi?
Zato što ima podršku naroda?

Ако дозволите ја би теми дао ипак мало другачији наслов..

To sto on prica o atentatu na njega je cista laz.Drugo on bi da postane mucenik,kao Djinjdjic,a da ostane ziv,da moze da se hvali s tim.Pisao sam i ranije o njegovim lazima u vezi atentata.
Ma kakav djindjavi. Najobicniji satrapin, sibicar i lopina. Da je poziveo, radio bi isti djavo ko i vucic. Red kaljinke, red sweet alabame, red prosjacenja po EU, red prosjacenja po Kini..... a u dvoristu Srbije kriminal, kradja, mafija, diktatura i sve ostalo.

Ипак ћу послушати да теми дам другачије име од знаковите Љиље Смајловић..

Вишегодишња паризација институција са циљем стварања култа личности и опстанка на власти једног Лилипутанца ;)

Ја мислим да они не знају зашто мрзе АВ али је модерно, личиш на бунтовника, модерни ЧеГевара или Панчо Виља типови
Znači ipak si postao bot :D
To jest, autovao si se :D

Back