Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa evo poslodavac mi kupuje nov telefon i pitao me da li cu androjid ili ajfon. A on je fan ajfon meka i sl. Ja izabrao android. I jeftini je. On malo u cudu ne pita sto i jednostavno mu objasnim da mi vise odgovara ceo sistem od mapa preko kalendara, aplikacija, slusanja muzike i td. Ne hvalim gigl, gugl su gowancad koja kradu podatke, gugla pretrazivac je najgore sto se dogodilo u informatickom dobu (ali ai ce ih zeznuti) , do sada sam imao vouvei bas u nadi da ce biti neko nov na trzistu. I shaomi mi se svidja jer idu u sirinu, povezivanje uredjaja a da te to sve ne kosta 10k evra. Sijalice, prekidaci, klima, preciscivaci, vraya, kamere na vratima i td.
I to je moja poenta. Besmisleno mi je crno belo u smislu ko ima vecu kitu epl ili gugl. I sad ili smo cistunci volimo lobe, belo, sve nek je belo ili krem de la krem ili volimo teki. Daj mi pravu stvar za prave pare.
Ne google nego android. MOžeš da pogasiš bukvalno sve što bi moglo da te prati. I upališ kad ti treba. TO zua većinu ljudi i nije bitno, ali je bitno da u jednom slučaju (andoid) to možeš da uradiš a u drugom ne (ajfon)