DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.404
Na iOS ne možeš da isključiš sve senzore (da ne mogu da te prate) a na androidu možeš
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na iOS ne možeš da isključiš sve senzore (da ne mogu da te prate) a na androidu možeš
Skoro sam gledao neko uputstvo i kažu da iphone to ne može da uradiA ima i App privacy report, znaci ipak mogu da se iskljuce senzori i ima jos neka podesavanja.
pisao sam negde u nekoj temi šta sve ima i kako se koristi za praćenje, kao recimo senzori za pokret.proximitu znam da ne moze ali location moze, microphone, audio....
Ima još stvari koje ne vidiš i to je ono zašto ne volim iphoneI za svaku aplikaciju moze posebno da se podesava kako korisnik zeli.
Ovo je ključno (zaključak iz tog članka)
Ma daj brate sta pricas, ne postoje gori spijuni od Googleta oni od toga zive.Kad bih kupio ajfon, imao bih trip da otvorim inkognito prozor. I to ne zbog pracenja, kolacica i sta vec, vec kao da me citava fensi hipsterska ajfon komuna gleda negde iz bruklin hajtsa i komentarise: sram te bilo, znas da to nije dobro za tebe. Bolje ti je prati ilona maska.
Sloboda puna virusa i malwera, neka hvala.Ovo je ključno (zaključak iz tog članka)
Sve u svemu, iOS predstavlja uglađenije i doslednije iskustvo, Android pruža ogromnu količinu slobode i prilagođavanja.
Ja volim slobodu
Mislis da ajfoneta ne spijunira?Ma daj brate sta pricas, ne postoje gori spijuni od Googleta oni od toga zive.
Spijuniraju svi, nisam rekao da ne rade to, ali da mi neko kaze da Google donosi neku sloboduMislis da ajfoneta ne spijunira?
Nisam to rekao. Rekao sam da ajfon ima elitisticki pristup. A to obicno znaci uokvirenost i fanatizam.Spijuniraju svi, nisam rekao da ne rade to, ali da mi neko kaze da Google donosi neku slobodu