- Poruka
- 81.873
Više volite Android ili Ajfon?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne koristim telefon.
Ne volim android bloatware, puno vise od IOS-a.Na gornjoj slici kaže da android ima bolje opcije
Ne kontam tvoj komentarI da, android moras da odrzavas da bi uopste radio, IOS ne.
Mora da se cisti cash memorija logovi i ostalo ....na IOS nista ne pipam sve sam odradjuje.Ne kontam tvoj komentar
Generalno uputstvo za oba telefona je da ih resetuješ često, recimo jednom u dan-dva, upravo da počistiš šta je u memoriji jer tu može da se zavuče virus.Mora da se cisti cash memorija logovi i ostalo ....na IOS nista ne pipam sve sam odradjuje.
Ma jok, ja to ne radim, koristim ga normalno, ni na kompjuteru, vrlo retko.Generalno uputstvo za oba telefona je da ih resetuješ često, recimo jednom u dan-dva, upravo da počistiš šta je u memoriji jer tu može da se zavuče virus.
Takođe treba da zatvoriš (ručno) sve što si pootvarao jer on neće to da ti radi iz čista mira.
Kod mene zatvori nekad i sam kad ukljucim rezim ustede energije, ali vecinu drzi otvoreno sto sam aktivirao.Takođe treba da zatvoriš (ručno) sve što si pootvarao jer on neće to da ti radi iz čista mira.
to je sve u podešavanjima koje važeš da uključiš i na androidu. Prednosti ajfona su neke druge stvari, a nema ih punoCak ne mora ni da osvezava aplikacije stalno jer mi stizu obavestenja, mozda par sekundi kasnije ali stizu.
Jedina prednost androida je multitasking, ima na IOS ali su na androidu to bolje odradili i nista vise.to je sve u podešavanjima koje važeš da uključiš i na androidu. Prednosti ajfona su neke druge stvari, a nema ih puno
Android već puno godina vodi ispred ajfona. Ajfon kaskaJedina prednost androida je multitasking, ima na IOS ali su na androidu to bolje odradili i nista vise.
Mada 18 se dosta priblizila.
Volim Tijanu Ajfon
Po kastomizacji da, ali ih sustize i IOS.Android već puno godina vodi ispred ajfona. Ajfon kaska
Grešiš. Ajfon ima par interesantnih aplikacija koje su zgodne za društvene mreže, i to je to.Po kastomizacji da, ali ih sustize i IOS.
Po kvalitetu samih uredjaja androidi nemaju sta da traze pored iPhone.
Ja uopste ne koristim te aplikacije, za tzv. drustvene... browsere imaju kao i na androidu cak i bolje, aplikacije sto su kod nas za nase sajtove isto ih ima i rade lepo, ne znam koje to aplikacije i programe ios nema, kad sve ima sto i android, naravno ima i koje se placaju.Grešiš. Ajfon ima par interesantnih aplikacija koje su zgodne za društvene mreže, i to je to.
Na iOS ne možeš da isključiš sve senzore (da ne mogu da te prate) a na androidu možešI plus na IOS mogu da se izbrisu fabricke aplikacije bez problema, dok to androidu tesko.