gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Скроз се слажем!Nema sta da se dozivi, zene i muskarci se udaju, zene itd ...partner treba da bude sve i najbolji prijatelj i najbolji drug i ljubav .....sve i to sam doziveo, ostalo je sve iluzija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Скроз се слажем!Nema sta da se dozivi, zene i muskarci se udaju, zene itd ...partner treba da bude sve i najbolji prijatelj i najbolji drug i ljubav .....sve i to sam doziveo, ostalo je sve iluzija.
Ма друго су то, ја то сврставам у познаницеJa sam davno imao te skolske drugarice sto se kaze i kako sam odrastao shvatam ja da od toga nema nista......cao, cao ....dovidjenja...generalno nisam nikada bio zaljubljen u njih.
Стварно не знам. жао ми је, мада, ја ипак мислим да је он у теби увидео све оно што му треба, а ортаци су му само указали. Немогуће је да су га убедили у нешто што он свакако барем делићем себе није мислио моја добра жабицеNe znam šta da kažem.
Sve moje simpatije/momci su ( kao i vas dvojica reagovali), bili su ljubomorni na njega, kao mog najboljeg druga. Mogu čak posle svega sa punim pravom tvrditi mi :" Aha ! Jesmo li rekli, ipak te je muvao!" Međutim, sigurna sam 100 posto da mu nisu ubacili crva u glavu "ortaci" da sam ja zaljubljena u njega, on ne bi krenuo tim pravcem i dan danas bismo ortaci.
Eh, ko će ga znati ...
Није исто, иста би ситуација кад би био љубоморан на другове твоје другарице, тј на неког блиског другаNema zasto da budem ljubomoran na drugarice, uvek sam drzao distncu, ljubomora moze da se javi ako se neko muva gde ne treba, to je vec nesto drugo.
Слажем се. Иначе нисам љубоморан типMada ako je osoba-partner na mestu cak ni tada nema potrebe za ljubomorom, ali treba biti oprezan.
Јбт, другарство из 80 и неке, а ја рођен 2004 бемтеEvo , nađoh i ovde nešto o tome, znam da kad se to desilo da sam od šoka dala oduška sebi i na Krstarici, pronađoh taj post, april 2009.
Okruglo smo se družili 20godina ( i koja godina možda preko tog...)
Не бих се сложио. У једну сам се заљубио тек након много времена подељених тајних тешких тренутака када је била уз мене. Имала је и она момка, и ја девојку. Није била нека прелепотица. Када смо се баш зближили, тада је почело то. Тако са њом бар.To je zato što su ti si podsvesno već sviđale, pa si ih birao za drugarice. Da si birao drugarice gledajući ih kao ljude, osobe sa kojima bi ti bilo zanimljivo da se družiš imao bi stvarno drugaricu na koju se ne bi ložio. Kao ni na druga. Ali problem kod muškaraca je to što mnogi od njih u ženi ne vide drugu vrednost osim kao potencijalne partnerke, pa ako nema toga, ne zanima ih ni kao čovek, drug, prijatelj.
Ovo je slučaj. Da li bi se zaljubio u svaku neprelepoticu jer je bila uz tebe. Ako da onda to nije dobro za tebe. No svakako taj tvoj primer nije dobar jer je podstaknut nekom patologijom tj. ne odnosu se na ono na šta sam ja mislila. A mislila sam na neko zdravo, opušteno druženje, zajedničke aktivnosti sa nekom drugaricom gde ona uopšte ne mora da te privlači. Znači idete na bilijar, u bioskop, slušate muziku itd.Не бих се сложио. У једну сам се заљубио тек након много времена подељених тајних тешких тренутака када је била уз мене. Имала је и она момка, и ја девојку. Није била нека прелепотица. Када смо се баш зближили, тада је почело то. Тако са њом бар.
Па не знам баш да ти одговорим на питање сем да ти кажем да то када је неко уз тебе и у блату и у злату је велик знак да је особа од поверења и да није неко кога ће ветар однети, тј ти тако тада мислиш. Заљубиш се. Да л у сваку која би била уз мене? Не знам. Ал ипак је то јако велика ствар бити уз некога стално велик гестOvo je slučaj. Da li bi se zaljubio u svaku neprelepoticu jer je bila uz tebe. Ako da onda to nije dobro za tebe. No svakako taj tvoj primer nije dobar jer je podstaknut nekom patologijom tj. ne odnosu se na ono na šta sam ja mislila. A mislila sam na neko zdravo, opušteno druženje, zajedničke aktivnosti sa nekom drugaricom gde ona uopšte ne mora da te privlači. Znači idete na bilijar, u bioskop, slušate muziku itd.
Može bitiСтварно не знам. жао ми је, мада, ја ипак мислим да је он у теби увидео све оно што му треба, а ортаци су му само указали. Немогуће је да су га убедили у нешто што он свакако барем делићем себе није мислио моја добра жабице
Ја мислим да је тако.Može biti