buudala
Legenda
- Poruka
- 72.721
Guglaj Lidl.Pazi curtina, file je bio 800-900din pre 6-7god
Da te ne deru dušmani.
Kupuj cele piliće.
270 dindži kilo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Guglaj Lidl.Pazi curtina, file je bio 800-900din pre 6-7god
Pa u lidlu kupujem...Guglaj Lidl
Pa printskinuj onda ćureće beloPa u lidlu kupujem...
Aaaa, ček sad menjam posao pa zato. Treba do petka da saznam za novu šljaku ČSkupa rabota + ćorava posla
To znači da O i B ne da ne mogu biti vegetarijanci ili vegan i nego je to i opasno po njih.Ne sećaš se dobro.
O je hunter gatherer
A je Agro.
B je breeder.(sira mleka)
AB je mix
Pa da.To znači da O i B ne da ne mogu biti vegetarijanci ili vegan i nego je to i opasno po njih.
Pa samo dijeta za B krvnu grupu ima dva put ribu i jednom šniclu nedeljno, A bi se samo natovio...
A prokelj i brokoli?Meni dosta zelenisa smeta, alergican sam na plavi patlidzan, bundeva ako nije kuvana mi smeta, kajsije....
Brokoli ni karfiol a od prokelja dobijem kiselinuA prokelj i brokoli?
Bljak.A prokelj i brokoli?
Nije moguce zbog security reasons... Al opet pogledao, uspeo da nadjem samo pilece belo sa kostima 700gr 430din...Pa printskinuj onda ćureće belo
Idi po pijacama.Nije moguce zbog security reasons... Al opet pogledao, uspeo da nadjem samo pilece belo sa kostima 700gr 430din...
Cvekla, Celer, Grašak, Sočivo?Brokoli ni karfiol a od prokelja dobijem kiselinu
Može.Cvekla, Celer, Grašak, Sočivo?
Kg sa kostima... Evo ovo mi je jos ostalo smrznuto. Kupio bio dva pakovanje, 720din/kgIdi po pijacama.
Poseti one hale gde se valja sir i piletina
Update.
U Lidlu piletina 239
Samo kukate a Beograd je leba i masti jeo posle rata...Idi po pijacama.
Poseti one hale gde se valja sir i piletina
Update.
U Lidlu piletina 239
Ovi na budžetu iz kancelarije dogovaraju "drugi poso"@ tema
Kad bi bar dva miliona radilo po dva posla, Bog da nas vidi....![]()
Prasećim + renMože.
Sa jagnjećim
Cveklu obavezno to bas volim, Celer stavljam kada pravim salatu ili u supu, grasak jedem na vise na Ina, socivo nisam ljubitelnCvekla, Celer, Grašak, Sočivo?
Znači loša krvna slika...Cveklu obavezno to bas volim, Celer stavljam kada pravim salatu ili u supu, grasak jedem na vise na Ina, socivo nisam ljubiteln
Krvna slika je odlicna, radio je pre par meseci a krv davao pre mesec dana, hgb mi bio 167Znači loša krvna slika...
Sad je jasnije zašto ostalo ne prija ili pravi smetnje.
Valjalo bi na kontrolu kod doktora?
Pa šta ne valja?Krvna slika je odlicna, radio je pre par meseci a krv davao pre mesec dana, hgb mi bio 167
Kažu jedi voće, povrće...Sve u normali, pritisak 120/80. Na to sve sto sam ti naveo sam alergican ili mi je smetalo ceo zivot.