Više nisam "ja", sad sam princeza

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
A propo kraljevskog venčanja i Kejt Midlton:

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=30&nav_id=509385

Smatrate li da je gubitak privatnog života vredan ljubavi (ili, u najmanju ruku, vredan "evoluiranja od građanske devojke u princezu")?
Zamislite se u ulozi lepe Kejt... da li biste bili spremni da se odreknete svoje intime, privatnosti, da neko non stop ide za vama kao senka, da javnost prati svaki vaš korak, svaku reč, da vas svi ocenjuju i komentarišu?
Plaća li ona svoju ljubav skupo?

Ili biste, s druge strane, zaista želeli da vam se tako nešto desi? :)

Iskreno, ako izuzmemo tu ljubav, a valjda je ima, ja bih se duboko zamislila želim li da moj život više nije moj.
A vi? :)

Prvo, vjencanje mi je bezze skroz (sve osim vjencanice :) ), tacnije isto nisam ni gledala, preletila,malo fotke, tek da sam u toku st ase desava...inace nisam fan pompeznih formalnosti, ceremonija, ni n adan vjencanja, ni u zivotu... :roll: Od silne paznje kako ce sev izgledati z a"oci javnosti" prodje zivot i sustina...
Znaci, ne bih voljela nista slicno. :)
Volim jednostavnost, svoju privatnost iznad svega, i svu paznju svijeta samo izmedju nas dvoje...
...Elem, ako princ povuce na tatka, brak nece dugo, pa... :mrgreen:

Smatrate li da je gubitak privatnog života vredan ljubavi (ili, u najmanju ruku, vredan "evoluiranja od građanske devojke u princezu")?
Zamislite se u ulozi lepe Kejt... da li biste bili spremni da se odreknete svoje intime, privatnosti, da neko non stop ide za vama kao senka, da javnost prati svaki vaš korak, svaku reč, da vas svi ocenjuju i komentarišu?

Iskreno, ako izuzmemo tu ljubav, a valjda je ima, ja bih se duboko zamislila želim li da moj život više nije moj.
Da je ovaj moj nekim slucajem bio prestolonaslednik, ja bih pristala da se zrtvujem :mrgreen:
Salu na stranu, ulaskom u bilo koju zajednicu neizbezno je prilagodjavanje raznim ljudima, okolnostima i situacijama kojima nismo bas odusevljeni. Dok je ono sto dobijamo dominantno, tj dok nas ispunjava vise nego sto nas ovi nepovoljni elementi frustriraju, onda je sve OK. U stvari je vrlo jednostavno - dok je + vece nego - on da je to (uslovno receno) zrtvovanje smisleno.

PS kontradiktorno je postavljeno pitanje. Najpre polazimo od pretpostavke da ima ljubavi, a onda trazis da je izuzmemo ;)

ma, dobro, pusti sad sam čin venčanja, nego sve ono što nju čeka :)

Ja licno joj ne bih bila u kozi. :) Zato sto ne volim, ma sta ne volim, smara me postovanje forme...ali, postujem da neko voli...mozda ce njoj to sve prijati...isplaniran zivot, desavanja, cekanje naslednika, sve oci uprte...
Ne znam koliko tu ima mjesta ljubavi i posvecenosti, jedno drugom...:think: ...sjecam se da je pokojna Dajana, u nekom intervjuu izjavila da voli svoju djecu i da ih bukvalno otima od guvernanti, da ih sama kupa, cuva, pazi, mazi...i da kraljevska porodica ne odobrava takvo njeno ponasanje... :eek:
...realno, obicni smrtnici jedva tolerisu "pravila" kuce ako nisu sami svoje gazde, pa onda rodbinu, a zamisli da ugadjas protokolu i svima redom...a opet, mozda nekom to bas odgovatra, tako da...ko sta voli...na volju mu.... :)

У принципу, спреман сам да прихватим такве или неке друге обавезе.
На крају крајева, то су и дешава кад смо с неким, можда не толико драстично као код њих али се дешава увек и свуда око нас...

У принципу, спреман сам да прихватим такве или неке друге обавезе.
На крају крајева, то су и дешава кад смо с неким, можда не толико драстично као код њих али се дешава увек и свуда око нас...

priznaćeš, ovo je veoma drastično :D

priznaćeš, ovo je veoma drastično :D
Није.
Драстично је само оно што те изненади, а она је имала 10так година да се суочи са последицама такве своје одлуке...
Vjerovatno njemu sad na umu prva bracna noc, pa pristaje na sve... :lol:
Да, чекаћу до тада... :) :) :)

isti je rizik od gubitka privatnosti sa svim javnim ličnostima...

čim se udaš, tvoj život više nije samo tvoj.

Није.
Драстично је само оно што те изненади, а она је имала 10так година да се суочи са последицама такве своје одлуке...

Да, чекаћу до тада... :) :) :)

Jedno je priprema, pa makar i 10 godina duga, a drugo je sta te stvarno ceka...mogu ja imati visinske pripreme za Mont Everes 5 godina, a ne krociti ni dva koraka kad me stvarno zadesi ekspedicija, razrijedjen vazduh, krsh i golet, na koji sve i da si spreman,moze te baciti u ambis... :)

...nema cekanja, valjda je vec bila... :)

ona je iz srednjeg staleza, majka joj ima privatnu firmu i omogucila joj je skolovanje gde je i upoznala princa....pet godina su se zabavljali ali je ona znala sta je ceka ako se uda....brzo je pocela da se uvlaci u familiju, znaci takav je sklop....ona to voli....meni licno to deluje kao robija i ne verujem da bih mogla da se upustim u tako nesto....missim, ne mozes ni da prdnes ko covek kad pozelis :D.....uzas

ukusi su razliciti, rece djavo i sede u koprive.

Djevojka je birala.Dugo.Planirala i podredila sve jednom cilju : da postane dio kraljevske porodice,dio sa krunom na glavi.
Ostvarila svoj cilj.Odabrala Krunu i to je kraj priče.
pritom se svjesno odrekla onog po čemu Jesmo..ipak,nije se odrekla slobode jer slobodno je birala,zar ne?

Back