Visak kilograma

smeta. da me pogrešno ne shvatite, dečko koga volim ne mora da bude lep, može da ima ogroman nos i da bude niži od mene za glavu, može i da gubi kosu...ništa od toga mi ne smeta. ali i mali višak kilograma, iskreno, smeta mi jako (ne znam zašto je tako)

Da li vam smeta visak kilograma vasih partnera i da li to utice na seks?

smeta mi. ne volim debele ljude. ne volim otromboljene ljude. i ovo ne povezujem samo sa seksom nego sa mentalnim sklopom. neka niko ne kaze da gresim- debeli ljudi su lenji ljudi. lenji da se pokrenu, lenji da nesto urade, kako obicne kucne stvari tako i nesto sa svojim zivotom generalno, prepusteni onako stihiji, inertni. a to ne podnosim.

Ne mogu generalno da tvrdima da mi smeta,ali nisam neki ljubitelj debelih ljudi,kako žena tako i muškaraca,kao što reče Novalista,nekako su mi lenji,mlitavi,nemam pojma.Naravno da nisam ni pripadnik nekog mišićnog tkiva ali u principu sve do nekih granica,ipak svako mora da vodi računa o sebi.Drugo je hormonski poremećaj,alo svako može da istrči,da vežba kući,da se znoji,a ne svi nabiju po 100kg i kao ne mogu sad da skinem.To je što se tiče muškaraca a kod žena volim da su žene,da to bude na svom mestu i ako ima viška da to bude sa nekim stilom,a ne ima dope kao karta sveta i normalno navuče neke lastex i kratku majicu,možda za neke kamionđžije to i nije loša varijanta.Malo sam opširniji ali tako stoje stvari.Pitanje za Samantu,ako može...
Poz.!!!

smeta mi. ne volim debele ljude. ne volim otromboljene ljude. i ovo ne povezujem samo sa seksom nego sa mentalnim sklopom. neka niko ne kaze da gresim- debeli ljudi su lenji ljudi. lenji da se pokrenu, lenji da nesto urade, kako obicne kucne stvari tako i nesto sa svojim zivotom generalno, prepusteni onako stihiji, inertni. a to ne podnosim.

nisu svi debeli inertni i zakucani u fotelju....ja sam izuzetak veruj na rec :D

p.s. ne genaralizuj, jer onda mrsavi (zgodni) su sta SUPERNADMOCNA bica u odnosu na ljude sa viskom kilograma ?!

@tema....smeta mi kad je preterano, a preterano je individualna kategorija

Back