gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
e, da vidim Muhameda kako donosi pogacice s cvarcima pa d' umrem : )))
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko o cemu, Vragana o hrani
a gde tjess kad umress vraganjtje ?
pa, sta znam... ako vec ima neki sajt otvoren, onda bolje neka otvori neki bolji... ovaj koji si postavila uopste nije neki... i zamisli da treba da se menja... a vi, aj iskreno, kazite sta imate otvoreno pored ovog? u drugom tabu... e, ima super onaj gugl hrom otvarac za internet... he hehe... mnogo je dobar...
Užasno si me opisalaŠto ja volim virtuelne drugare, stvarno, najstvarnije
To mi je kao da imam pravog drugara, i više
Čim počne malo da smara, ustanem i popijem vode, za to vreme on je već offline i eto mi ga već doš'o drugi
A svaki put kad mi ustreba, bar jedan je tu
Mislim, online
I onda mogu da mu nakukam u vezi svega što me muči u životu
Mogu i neke lepe stvari da ispričam, a da nemam pojma da on sa druge strane zeva ili da u drugom tabu ima otvoren www.seksitinejdžerke.com mislim, iako najverovatnije ima, ja to ne znam, a što ne znam - ne može da me povredi
Mnogo volim virtuelne drugare
Ako se uželim dodira, tu mi je mačak
Ništa lepše od virtuelnih drugara, ne mislite li
Profa iz fizike me naučio "virtuelni" lopina matora. Arogantnakaže se, virtualni svet
u dzennet netju, to je sigurno...
Što ja volim virtuelne drugare, stvarno, najstvarnije
Čim počne malo da smara, ustanem i popijem vode, za to vreme on je već offline i eto mi ga već doš'o drugi
Mislim, online
Mogu i neke lepe stvari da ispričam, a da nemam pojma da on sa druge strane zeva ili da u drugom tabu ima otvoren www.seksitinejdžerke.com mislim, iako najverovatnije ima, ja to ne znam, a što ne znam - ne može da me povredi
Što ja volim virtuelne drugare, stvarno, najstvarnije
Mislim, online
asian-horror-movies.compa, sta znam... ako vec ima neki sajt otvoren, onda bolje neka otvori neki bolji... ovaj koji si postavila uopste nije neki... i zamisli da treba da se menja... a vi, aj iskreno, kazite sta imate otvoreno pored ovog? u drugom tabu... e, ima super onaj gugl hrom otvarac za internet... he hehe... mnogo je dobar...
June june znala sam da si masturbator...
Пааааа, мени то виртуелно дружење врло брзо изгуби смисао ако се не оствари и у РЛ.
Ne mazimA jel sam se ja sad ispalijo sto sam ovo reko il si vidovita..i ti mazis macu ko sto rece maslachak pa nista
...il` cemo da vidimo seksi tinejdzerku il` vishe necemo da diskutujemo o virtuelnim drugarima i tome kako ti pijesh vodu i mazish machku...