LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
...e ne vredi, obradjujem samo prigracke opshtine, moj rejon je ripanj-rushanj-zaklopacha...
...ali mozzemo da zamolimo muhameda, on hotje sigurno...
a ne ne ne
moze jacques,pierre ili gerald
ali muhamed nikako
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e ne vredi, obradjujem samo prigracke opshtine, moj rejon je ripanj-rushanj-zaklopacha...
...ali mozzemo da zamolimo muhameda, on hotje sigurno...
A, opet, to virtuelno druženje koje je preraslo u "pravo" druženje, izgubi smisao ako se ubrzo ne vrati na virtuelnoПааааа, мени то виртуелно дружење врло брзо изгуби смисао ако се не оствари и у РЛ.
...da ali muhamed je prorok...a ne ne ne
ali muhamed nikako
...jaooooj leeeeeeeksooooooooo, moj leksa je genijaaaa...A, opet, to virtuelno druženje koje je preraslo u "pravo" druženje, izgubi smisao ako se ubrzo ne vrati na virtuelno
Па наставља се на оба фронта.A, opet, to virtuelno druženje koje je preraslo u "pravo" druženje, izgubi smisao ako se ubrzo ne vrati na virtuelno
a ne ne ne
ali muhamed nikako
...da ali muhamed je prorok...
Ajde da se pridružim ako dozvoljavatei,pošto radim u pekari ja ću da obezbedim pogačice sa čvarci...
...hvala chika shapke...nemoj ti njoj muhamed je prorok ..siriss benzinformacije po fojumu !
...hvala chika shapke...
A, opet, to virtuelno druženje koje je preraslo u "pravo" druženje, izgubi smisao ako se ubrzo ne vrati na virtuelno
Мени је то некако природно...Queen i meni isto
Мени је то некако природно...
Нисам те дуго видела.
Јеси, јеси, зимус... Само сам променила ник.ja tebe nikad nisam videla
Pa jeste ako pricamo o istom, ja pricao o postu sa prve strane
Јеси, јеси, зимус... Само сам променила ник.
Причамо о истом.
Може да буде и тога.nema pospremanja za njim
Хвала.ma salim se, nego kao nisam te videla nikad u RL
taj nick ti bolje stoji
Хвала.
Сад имаш и сличице.
Има... Пробај сад.gde su? Nisam videla da ih ima na onoj temi