Virenje pod suknju

Enfroz2891.:
Prvi put sam masturbuirao na prvu prvu prvu prvu prvu voditeljku Muzichke slagalice....sve ostalo NE.
Hmm, prvo je bio valjda onaj nebojsha, mushkarac...davno beshe, ali me ne bi chudilo da si treskao giritzu od tv prijemnik zbog neshe...
A jesi ga bacao na skochka?
Ono, ne mozesh da reshish asocijacije a onaj voditelj te smara..i ti...
skocko.gif

bundeva:
Evo,sta bundevu zanima:da li ste virili nastavnicama,profesoricama,komsinicama,rodjakama...pod suknju kad ste bili mali?Koje ste sve metode primenjivali?Da li je bilo zena koje su vas namerno tako izazivale,ono-kao slucajno sevne butka ili sika,a vi ostanete bez daha?Koja je situacija bila na koju ste prvi put masturbirali?
Za devojke:da li ste na neki slican nacin seksualno uznemiravale muskarce?Ili znate nekog ko je to radio?Ili ste gledale drugare kako se sve dovijaju?
Eto,sve to bundevu zivo zanima.
:shock:

Enfroz2891.:
Znao sam....ne na Neobjshu...bila je tu i voditeljka ali to je bilo daaaaaavno....tamo negde 1993.-94.,....skoschka ti zafederishem oko glave pa zashrafim za bulju.
Ohohoho, da li sam te uboo u zhichku? Jesi li to radio svojem papagaju kada ti je losh prijem na tv-u?
Ili si se oblachio u mamine haljine i zamisljao da si ona voditeljka iz 93... i onda ono kao sebe najavljivao 'i sa desne strane dolazi nam zofran, shiptar sa kosova, a warm welcome if you will!'
i onda kao sebi aplaudirash i to...
bacao si ga ti na ivana bauera, jer je on bio od 93... http://lookmodels.eunet.yu/yulook02.htm
Priznaj, gurao si one delice u goozoo, one igre kada treba da sastavish figuru od datih delova, najvishe si voleo trougao.
Duga skochko pik anus? ;D

Back