Virenje pod suknju

ne znam sta da ti kazem...ako si sanjar, onda je lepse ono:

...Jer sreća je lepa samo dok se čeka,
dok od sebe samo nagoveštaj da.
.
.
.
....Ima vise draži
ova slatka strepnja, čekanje i stra'.
Sve je mnogo lepše donde dok se traži,
o čemu se samo tek po slutnji zna.
.
.

bundeva:
Evo,sta bundevu zanima:da li ste virili nastavnicama,profesoricama,komsinicama,rodjakama...pod suknju kad ste bili mali?Koje ste sve metode primenjivali?Da li je bilo zena koje su vas namerno tako izazivale,ono-kao slucajno sevne butka ili sika,a vi ostanete bez daha?Koja je situacija bila na koju ste prvi put masturbirali?
Za devojke:da li ste na neki slican nacin seksualno uznemiravale muskarce?Ili znate nekog ko je to radio?Ili ste gledale drugare kako se sve dovijaju?
Eto,sve to bundevu zivo zanima.

mene su prozvali seksualni ekspert jer sam imao najoriginalnije/najpametnije/najdomisljatije nacine kako nekome da se vidi pi... ili si...
cak sam i naplacivao svoje metode :)

kako volim shto se ovako lepo razumemo :), ja sam mislio na to da ce mozda da se ispostavi da uprkos nicku ti uopshte nisi plava, dala si to naslutiti sa onim "mozda", pa sam se stvarno uplashio, ali pored ovakvih dijaloga jedan od nas jednostavno MORA biti plav, a ja to nisam (odmah mi lakshe). A suknja, pa ako je dovoljno kratka, ili ako ono shto je ispod nje obecava...

bundeva:
Evo,sta bundevu zanima:da li ste virili nastavnicama,profesoricama,komsinicama,rodjakama...pod suknju kad ste bili mali?Koje ste sve metode primenjivali?Da li je bilo zena koje su vas namerno tako izazivale,ono-kao slucajno sevne butka ili sika,a vi ostanete bez daha?Koja je situacija bila na koju ste prvi put masturbirali?
Za devojke:da li ste na neki slican nacin seksualno uznemiravale muskarce?Ili znate nekog ko je to radio?Ili ste gledale drugare kako se sve dovijaju?
E kada je beti iskopa ajd da olaksham sebi dushu...
Popio sam prilichan broj shamarki zbog 'vatanja vrsnjakinja kada sam bio mali :D Evo sada kada razmisljam ne mogu se setiti nijedne devojcice koja se oblachila ne znam kako ili 'izazivala' osim time shto je bila zensko. Sve su bile chedne...
hmm.. bila mila jedna marija krsha, tako nekakvo chudno prezime kao neki krsh.... Drhca! Marija Drcha.
Bila je..promiskuitetna u najblazu ruqu. Ili sam je tako video, bio sam mali ne secam se najjasnije. Deo koga se setjam je taj da je bila daleko starija od mene, barem 5-6 god ja sam imao 11, a to je za taj uzrast ihaha, i, da je starije i delovala. Ali da je opet dozvoljavala meni i klincima iz bloka da je fachare. A bila je obla.. pomalo mushkobanjasta po ponashanju ali divnih oblina.
Kada se prisetim sada, delovala je i pomalo tuzno, mada mi tada nije palo na pamet zasto, video sam samo sisu u marije drche. Nije se oblachila provokativno ali bi opet delovala izazovno pubertetliji, mozda nesto u njenom stavu, njenom slobodnom ponasanju.
Secam se i kada sam izvatao zenu od 20+ godina... :D
Kladio sam se sa drugarima da hocu i da smem, a oni nisu verovali. Prvo sam kao test izvatao neku vrsnjakinju i popio shamar i njeno kikotanje, jer, ako mi ne opali shamar ispada da joj se svidja, a kikot ionako pokazuje da joj se svidja ali jedno potire drugo i tako... a onda i jednog od izazivacha kako bih mu pokazao petlju. Hmm.. za to nisam dobio shamar, niti batine, pomalo chudno kada se prisetim da se kikotao pride...hmmm...
Elem, prvo sam potrazio idealnu kandidatkinju, tj, samu, guzatu, zgodnu (11-godisnjaku) i sa kesama u rukama kako me ne bi ugrabila, a onda se zatrchao kao da me juri sam pakao, i nisam je zgrabio ne znam kako vec vishe ovlash lupnuo po dupetu. :D
I nastavio da trchim, ona je zastala iznenadjeno a ja sam prepadnut pobegao praveci polukrug.
Moji drugari su to videli i sutra sam dobio masovni respect u shkoli. 8-)

Secam se i kada sam virio nekoj zeni pod minic koji je delovao kao kaish.
Choveche, samo joj je pokrivao stomak ispod pupka, videle su joj se gatje!
A ja, koristeci to shto sam bio mali, chuchnuo sam ispod i gledao, nisam nishta video shto cu videti i kasnije ali je bilo super :) I kada me je provalila i okrenula se ja sam se :D i zbrisao.

Profesorke su bile vetjma strah za ochi, osim mozda par, mrezhaste charape dekoltei i to. Neke su se hranile pogledima mladih musjkaraca, nadoknadjujuci pretpostavljam, pozeljnost koja im je falila od muza, dechka, nekoga..
nisam virio pod njihove suknje, jer bi bilo neukusno, a i proshlo me je tada, bio sam u nekoj fazi totalne aseksualnosti.
Sve dobre profesorke su predavele drugima :(

" Elem, prvo sam potrazio idealnu kandidatkinju, tj, samu, guzatu, zgodnu (11-godisnjaku) i sa kesama u rukama "

:lol:

e, a što se muškarci lože na mrežaste čarape, stvarno mi nije jasno. Kapiram što se JA ložim (znam kako izgleda to onako ucelo) ali ONI što vide samo kolena....ne kapiram. .?

Kad sam bio mali moji su me terali da nosim one decije... ja sam ih mrzeo... a traume su ostale... posto decije carape lice na zenske (po formi)... jednostavno... mrzim ih... zato kad vidim zensku osobu kako nosi te carape... bezim glavom bez obzira...

e benjamine
a045.gif

bundeva:
Prvi put sam masturbuirao na prvu prvu prvu prvu prvu voditeljku Muzichke slagalice....sve ostalo NE.

bundeva:
Jesam virio sam kad sam bio mali u školi kad su devojčice nosile one suknjice ali nije se ništa videlo sve su imale hulahopke :lol:

Back