Eh... pa naravno da su svi to radili... A principi za to su bili razni... pocevsi od najbanalnijih kao sto je padanje olovke sa klupe i sl. pa do bash onako domisljatih (ogledalo na cipeli

)...
Ma radili smo sve i svasta... sad, mislim da nikad u zivotu nisam masturbirao misleci na neku nastavnicu il' profesorku... A nisam ni imao puno njih lepih... Jedino nastvnica engleskog (tek sto je izasla sa faksa) i nastavnica muzickog (e ona je izgledala kao starleta... i namerno je nosila duboki dekolte, i obozavala da se naslanja preko klupe... zamisli pubertetliju kako odgovara, a na 50cm od nosa mu sise na kojima bi mnoge zene zavidele

)... Kasnije mi ta nastavnica engleskog postala prijateljica (ja k'o da sam osudjen... svi koji su mi predavali engleski (izuzev nastavnice u 5 i 6 razredu) postali su kasnije moji pravi prijatelji

)... a ova druga... nikad vise nisam cuo za nju
A da, najbolji nacin koji smo mi kao klinci otkrili, su fotografije... sad, ljudi ce pomisliti kako je to moguce izvesti a ostati neprimecen.... Mislim, tad je bilo... sad imas dovoljno male, digitalne kamere koje mogu da rade posao... A evo kako smo mi radili... Koristili smo onaj 'spijunski' foto aparat (ekstra mali) koji smo, nepitaj kako, uspeli da napravimo da radi na 'daljinski' (tacnije okidac je jedini bio daljinski)... Tada neko stavi polu-otvoreni ranac na pod, i na rancu napravimo dovoljno otvora da aparat moze da lepo slika sta sve ide iznad...
Potrosili smo jedno 10-ak filmova, ali smo zato dobili 30-ak dobrih fotografija
E, da, pitace se neko gde smo to razvijali... pa u skoli naravno

Ja bio foto-amater, pa nam nije bio problem

))
Ma ako postoji interesovanje, ostalo je lako... ljudska masta cini cuda
Poz.