Vip Survivor: Uskoro počinje snimanje pete sezone!

waterpolista

Iskusan
Poruka
5.669
Prošlo je mesec dana od završetka četvrte sezone ekstremnog rijalitija “Survajver”, a producenti već planiraju snimanje sledeće avanture.

Naslednici Vlade Vuksanovića, Stanije, Ave Karabatić trebalo bi već u avgustu da se otisnu put Kostarike, gde će se, ponovo u koprodukciji sa hrvatskim RTL, snimati nova VIP sezona.

“Produkcija je zadovoljna kako je proteklo snimanje na obalama Kostarike, a dobre stvari ne treba menjati”, otkriva izvor našeg portala blizak TV Prvoj, i dodaje da su već u toku kontaktiranja javnih ličnosti i pregovori o honorarima.

“Kasting je uveliko počeo, ali se zasad vrše samo načelni pregovori. U svakom slučaju, završni izbor biće najmanje jednako dobar kao i ovaj poslednji i treba očekivati još ekstremnije, još zanimljivije i još atraktivnije takmičare.”

U planu je da peta sezona ovog ekstremnog rijalitija bude ponovo regionalnog karaktera, pa se kontaktiraju javne ličnosti iz Hrvatske, Makedonoje, Crne Gore i Srbije.
Inače, prethodna sezona je najbolje medijski propraćena od početka emitovanja ovog šoua u Srbiji.
 
Куку мене само да да нијесу као ови што су били сада Влада Вуксановић,Никола Шоћ идр(многоооооооооооооо су били досадни)


По мени би требали неке фудбалере,кошаркаше,певачице(много познате,не исфолиране)........


Виђећемо ко ће бити!!!
 

Back
Top