Quantcast

Vip mobile - Pitanja i odgovori

mario80

Elita
Poruka
20.082
poricem sve sto sam do sad dobro napisao o Vipu.vip ima UBEDLJIVO najgoru mrezu i signal,kao i najgori mobilni internet.i DNO tehnicku podrsku,koja ne radi nista,operateri su kao GOV0RNI AUTOMATI,samo ponavljaju jedno te isto,a nista se ne desava na bolje.ZAOBICI VIP U SIROK0M LUKU!
Gospodžo potrebno je da restartujete aparat i sve će da proradi a onda nam se ponovo javite :mrgreen:
 

mare_NG

Obećava
Poruka
58
E sad nam je vip j...o mater ali neka, ako, tako mi hoćemo, foliraju nas sa novim paketima, dižu cene bez pardona ...
U principu, čni mi se da sada daju više saobraćaja, jer sam ja na smart 300 tarifi imao 300 smarta i 300 min ka vipu, a sada za istu cenu nude 300 min, neograničeno za vip, 300 sms i 600MB za net... Sve je to lepo, ali realno, razmizliću o promeni operatera zbog zaokruživanja razgovora na 90/60 i zato što mislim da se sada troše prvo svi minuti, pa onda ovi za vip tako da je sve to bez veze, očekivao sam više od njih, jedino ako uvedu neke dobre popuste na pretplatu.
 

urbanz

Početnik
Poruka
16
To je samo u principu, ja sam se malo udubio i na pr tarifa NOVA 3 daje navodno 500 min medjutim to nije tako nego je to u realnom vremenu 333,33 min to se dobije njihovim tarifiranje 90/60 s ( još sam morao da pozovem korisnički servis i to proverim ) tako da njihovim prevarama i podlostima nema kraja...
a kad se bolje razmisli što ne bi se držali dobre parole KUPUJMO DOMAĆE ....
 

NICS

Iskusan
Poruka
5.711
na to i računaju ugovor na 5 strana niko ne čita, SVE je napisano kad potpišete uz Ličnu Kartu gotovo je ONI dobiju a VI gubite o posle (kasno za korisnika) usput im slepo verujete i ne pitatee kako šta u vezi paketa koliko košta recimo kad se prekorači trenutna tarifa za mesec dana, operateri krivi ne valjaju itd., itd.,.
 

mario80

Elita
Poruka
20.082
To su radili zaposleni u VIP-u, pravili su lažne ugovore i izvlačili skupe telefone i laptopove. Stotine uređaja i ugovora, igrom slučaja znam ali su to takvi ološi u vipu da vi to ne možete ni da zamislite. Realno je da ovakve kompanije imaju osiguranje za ovakve slučajeve ali oni i to pokušavaju da naplate i pljačkaju potpuno nepoznate ljude. Sve u svemu samo ignorišite te gluposti koje oni potražuju, to je sve imaginarno.
 
Top