D
dark_angel
Gost
posjetite ove sajtove!!!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
btw:stalno posecujem ove sajtove+klik.hr-odlicni su i ne serite na nacionalnoj osnovi,cak su bolji nego nasi
Anonymous:Ne znam sta hoce ova zagrepcanka,dosla na ovaj srpski forum verovatno da vredja srbe!!
Pa nemojmo tako,ja hrvate smatram za cool ljude i nikad nisam pricala lose o njima!!
Hurricane:Evo ga jos jedan sledbenik kandic-biserko-moj-do-mojega
sekte, kome je sve tudje bolje od srpskog...
Hurricane:ha ha,....znas sta, fakape?! Mislim ja da ti to mozes i bolje i da se nisi dovoljno uvukao u dupe ovom "gostu iz zagreba"!!! Jos uvek ti vire noge iz njegovog dupeta...
...vidim margo ti nije popusila, pa se tvoja nervoza poprilicno uvecala od nase poslednje razmene ideja...ma nateraj qrvu, sta ima ona tebe tako inteligentnog, neverovatnog i neponovljivog da podyebava? Bori se malo za svoja prava...
...obrati paznju na svoje ideje,recnik i stil, pa ces videti da si jedino ti autenticno radikalsko g.ovno na ovom forumu...
srdacan pozdrav i keep up the good work...i dalje si sjajna budala
Anonymous:Hurricane:ha ha,....znas sta, fakape?! Mislim ja da ti to mozes i bolje i da se nisi dovoljno uvukao u dupe ovom "gostu iz zagreba"!!! Jos uvek ti vire noge iz njegovog dupeta...
...vidim margo ti nije popusila, pa se tvoja nervoza poprilicno uvecala od nase poslednje razmene ideja...ma nateraj qrvu, sta ima ona tebe tako inteligentnog, neverovatnog i neponovljivog da podyebava? Bori se malo za svoja prava...
...obrati paznju na svoje ideje,recnik i stil, pa ces videti da si jedino ti autenticno radikalsko g.ovno na ovom forumu...
haha, evo ga jos jedan frustrirani sto je yebo ovce u mladosti...haha
jeli, kad si sisao sa planine?
haha
Hurricane SELJACINO!
Hurricane:Anonymous:Hurricane:ha ha,....znas sta, fakape?! Mislim ja da ti to mozes i bolje i da se nisi dovoljno uvukao u dupe ovom "gostu iz zagreba"!!! Jos uvek ti vire noge iz njegovog dupeta...
haha, evo ga jos jedan frustrirani sto je yebo ovce u mladosti...haha
jeli, kad si sisao sa planine?
haha
Hurricane SELJACINO!
evo ga jos jedan planinski seljo sto je yebo ovce u mladosti
hahaha