Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Kupila sam na pijaci ovaj cvetic
Rekli su mi to je Vinka.
Lepo, rekoh ja ali sta vinka voli ??
Nemamo pojma, kazu oni.
U medjuvremenu smo se Vinka i ja upoznale, saznala sam ja sta Vinka voli i lepo se druzimo ....ali ....
Ja i dalje ne znam puno o njoj a ne znam ni dal joj je pravo ime stvarno Vinka , a blizi se zima, vreme da se rastajemo.
Googlajuci dosla sam do informacije da postoje nekoliko vrsta vinki te da su one uglavnom zimzelene al da ova moja bas nije .
Kazu moze da se ocuva ako se unese zimi a tada postaje drvenasta biljka.
E sad ...ono sto mene zanima je sta vi znate o vinki, gajite li je i kako ste je sadili.
Koje seme treba kupiti, kada , koliko?
Kako se sadi i da li je lakse kupiti pojedinacnu vinku kad vec izraste???
Takodje zanima me kako je ova zbunasta a moja nije ...
Idem ja da slikam moju Vinku da se hvalim njome a vi navalite da me poducavate zarko zelim da znam sve o tome prelepom cvetu...
Unapred hvala.
Verni obozavalac Vinke
M.Š.
Rekli su mi to je Vinka.
Lepo, rekoh ja ali sta vinka voli ??
Nemamo pojma, kazu oni.
U medjuvremenu smo se Vinka i ja upoznale, saznala sam ja sta Vinka voli i lepo se druzimo ....ali ....
Ja i dalje ne znam puno o njoj a ne znam ni dal joj je pravo ime stvarno Vinka , a blizi se zima, vreme da se rastajemo.
Googlajuci dosla sam do informacije da postoje nekoliko vrsta vinki te da su one uglavnom zimzelene al da ova moja bas nije .
Kazu moze da se ocuva ako se unese zimi a tada postaje drvenasta biljka.
E sad ...ono sto mene zanima je sta vi znate o vinki, gajite li je i kako ste je sadili.
Koje seme treba kupiti, kada , koliko?
Kako se sadi i da li je lakse kupiti pojedinacnu vinku kad vec izraste???
Takodje zanima me kako je ova zbunasta a moja nije ...
Idem ja da slikam moju Vinku da se hvalim njome a vi navalite da me poducavate zarko zelim da znam sve o tome prelepom cvetu...
Unapred hvala.
Verni obozavalac Vinke
M.Š.
Poslednja izmena: