DENNY CRANE
Aktivan član
- Poruka
- 1.070
moje selo nije tamo ...... sa druge strane ..... seseljevo selo MAREVA LJUT ... blizu Popova Polja ....
gde god da je to tvoje selo...........debelo se oseti
![hahaha / хахаха :hahaha: :hahaha:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/mali172.gif)
ni dezodorant ne pomaze.........
![hahaha / хахаха :hahaha: :hahaha:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/mali172.gif)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje selo nije tamo ...... sa druge strane ..... seseljevo selo MAREVA LJUT ... blizu Popova Polja ....
Tigrofi, jah chu da se fratim!
![]()
pa da mu otpane... : (((
pa da mu otpane... : (((
Neće, proverio je Olimpiakos...
aaa...znaci, balsamirat je..? kako....svjetski : )))
Nema shanse
Pored toliko balija i hrvata ja zaista nisam bio potreban
@ ALO BREEEE...........ima Al Pacino da moli da mu pustimo da ga glumi.......prvo da razmislimo![]()
Nije.
No se pimpek u srpskih junaka
ni za vijek raspasti ne može.
ne znam sta njih...dvojica kazu, al znam sta kazu Srbi iz RS...nisu narocito odusevljeni![]()
Vise su oni odusevljeni nego mi![]()
ajde...
nego, sve i da je tako...fali nam...junak![]()
zavisi..s kim si razgovarao
tj. ima mozga, nema mozga...kao i ovdje...svugdje![]()
da pojedinci u grupama logicno ... Jasenovac 1941 ... ma bezi bre mene nije sramota ni Ovacare ni Srebrenice kada pomislim na Jasenovac
Mnogo zločina se desilo...
U Srebrenici se desio zločin to niko ne spori, ali on je uzrokovan spaljivanjem srpskih sela i ubijanjem srpskih civila u okolini Srebrenice.
Inače, nemoj da se praviš blesav, ako navodiš najveće zločine onda pomeni i hrvatske... Oluja i Bljesak su ORGANIZOVANI. Znači udruženi zločinački poduhvat prema Haškoj terminologiji.
Što će se reći svi su krivi u tom ratu. Narod ne, pojedinci i grupe koji su vršili ove zločine DA...
Pa njih je tamo branio,a nas ovde i nije imao od cega da brani osim da napada ponekog![]()
S razlikom što Oluja i Bljesak NISU zločini, nego legitimne oslobodilačke akcije.