Vimbldon 2023

Pobednik Wimbledon 2023_03.Juli_16.Juli

• Danil Medved

glasova: 0 0,0%
  • Casper Ruud

• Stefanos Tsitsipas

• Andrey Rublev

• Kamnik Sinner

• Borna Coric

• neko drugi

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
1689355699339.png

Steroidi, secam se kad su nam u vojsci davali jednu dozu toga nikad vece misice nisam imao i jos plus vezbe.

Za njega nikada nisam sumnjao da se zestoko dopinguje.
Ne sumnjam ni u ovog Carlosa.
Ali to se tolerise...Kao kad su Chrles Barkleya pita li moze li se care?
Nba legenda kaze ako ne ide svratim do apoteke hahaha.
I nba je prilicno tolerisala "usisavanje preparata" zbog gledanosti.
Ovde u tenisu ne znam kako ide kontrola.
Izgleda samo meni sumljiv Carlitos i tebi Dark.

Ni jedan spanski sportista nije cist.. Operacija Puerto je to nagovestila ali su dokazi unisteni tj kese krvi od skoro svih tada vodecih spanskih sportista.

Mali drpac je nakljukan kao konj i to se vidi na kilometar.. ali dzaba mu sve to kad ce u nedelji da radi ono staro VAMOS-TAMOS... Savice ga Nolo ko koza burjan.. ako ga pre toga ne uhvate grcevi pa preda.

Ni jedan spanski sportista nije cist.. Operacija Puerto je to nagovestila ali su dokazi unisteni tj kese krvi od skoro svih tada vodecih spanskih sportista.

Mali drpac je nakljukan kao konj i to se vidi na kilometar.. ali dzaba mu sve to kad ce u nedelji da radi ono staro VAMOS-TAMOS... Savice ga Nolo ko koza burjan.. ako ga pre toga ne uhvate grcevi pa preda.
Ne bi mu dao da igra...ako je pozitivan ajde nek se tornja u pizdu materinu.
Svi u njegovom boksu kao da znaju da ce dobiti unapred niko se ne uzbudjuje.
Malo foliranja na kraju i cao.
Ma suplje price .
Tesko ce ga i Nole ovakvog dopingovanog dobiti.
Teska droga?!
Nije to sport.A i ove iz atp treba protresiti da vidimo sta to oni rade.

Nole ode u bosanske kasabe Visoko neke piramide unutra udje hahaha....Cuda neka pojma nemam.
Dolina sunca neka ...ako dobije ovog dopingovanog alal vera jaci je od svake sudbine.
Ovog Carlosa je srce zegnulo u Parizu pa se prali grcevima.
Aha grcevi hahaha...Steroidi udarili u mozak.
Ajmoooo kontrola sutra pre meca pa da vidimo.

Bosanski turizam protiv orginal drogi.
Ako udju u 3 set da ga ne opali opet?Jadno dete oni roditelji gledaju,vazno da love ima.
Uzas!
Sta ce jadni ne znaju da ga kljukaju.
Fuj i ovo fuj.Ko robot je dečko.Vidi se.

Prilozi

• IMG_20230714_202124.jpg
    IMG_20230714_202124.jpg
    175,9 KB · Pregleda: 2
Odlicni spanac je ko plejstejsn nadrogiran i trci ko konj.
Ja mu ne bi dao da igra ni njemu ni Rafi ni svakome ko se dopinguje a atp ,Nba to gleda kroz prste...
A nadam se da ce Novak dobiti svojom prirodnom energijom koja je fatalna za sve njih.
Ali oprezan sam ovaj mali em sto su ga nakljukali em zna da igra.
Videt cemo.Mada je Nole i Rafu nadrogiranog, na tvrdim podlogama dobijao.

Odlicni spanac je ko plejstejsn nadrogiran i trci ko konj.
Ja mu ne bi dao da igra ni njemu ni Rafi ni svakome ko se dopinguje a atp ,Nba to gleda kroz prste...
A nadam se da ce Novak dobiti svojom prirodnom energijom koja je fatalna za sve njih.
Ali oprezan sam ovaj mali em sto su ga nakljukali em zna da igra.
Videt cemo.Mada je Nole i Rafu nadrogiranog, na tvrdim podlogama dobijao.
Rafa je mnogo bolji tehnicar od Alkaraza,iako ima tu eksplozivnost Rafe,mnogo se oni razlikuju kao igraci iako mediji vole da prave to poredjenje.Rafi je najslicniji po igri bio Verdasko.Mene Alkaraz stilom igre podjeca na igrace tipa Gonzales,Wawrinka jaki zdepast igrac sa jakim forhendom

Poslednja izmena:
Kada je Federer u pitanju njemu bi najsliciji po nacinu igracnja tenisa bio Dimitrov.Nole pa i nema nekog igraca sa kojim ga bas mozes porediti po nacinu igre al eto od ovih nekadasnjih najslicniji bi mu bio Agasi a od ovih posle u nekoj maloj mjeri Monfils al nista sada znacajno

Ja sam misljenja da su Carlos Alkaraz i Rafa Nadal pod ozbiljnim nedozvoljenim supstancama i necu ih komentarisati kao igrace.Doping mnogo doprinosi na fizickom planu da se ne umaraju,i doprinosi da ce telo da im strada u ranim 40 im godinama.
I ne gleda mi se sutra finale.Sta to radi atp?
Da li ima kontrolu pre meceva?
Da ima,ali samo za Novaka da mu nadju sta u krvi.
A ovog bika pustaju da igra.
Za sve druge se vidi da korektno igraju i da se umaraju.
Ovaj klasicni experiment spanske labaratorije.

Alkaraz je modernija i bice trofejnija verzija Wawrinke.
Da postoji ozbiljnost i red tog bi skinuli pre finala sutra uz ogromnu kaznu pa lepo telo da ocisti pa tek onda da se vrati da igra kao i drugi ravnoprano bez efedrina i drugih zajebancija.
Maradoni su nasli sve to pa sta je ovaj Alkaraz i Rafa?
Nedodirljivi bogovi?
Brale pa ne mere da igras celi dan i nisi umoran niti malo.
Gledam mu juce one roditelje mucenike.
Novak je bozanstvo doveo je svoj um i telo do savrsenstva i pametan momak je i ne verujem da je uzimao nedozvoljene supstance.
Isto tako i za druge Federera pa i one pre 2000 godina verujem da su bili cisti.
Ali ova 2 spanca 99% uzimaju.
Ali nema interesa da ih se zaustavi.
Rafa je sam sebe tako ce i ovaj mali.
Krene telo da propada.Misle uzeli lovu i lako cemo.

Posledice budu pogubne.

Ma koga briga za zdravlje itd.. bitno je da će mali biti GOAT u skoroj budućnosti sa najviše GS na kontu a tu da li je ili nije dopingovan koga briga, manje više, koje je Noli kriv što je Srbin i što ga niko ne voli, mogao je uzeti britansko državljanstvo ali nije, on hoće biti veliki Srbin, eto mu ga sad nadrogirani Španac pa nek se nadmeće s njim :mrgreen: :worth:

Jabeur v Vondrousova.jpg

Данас се у 15 часова игра завршни сусрет у појединачној женској борби за Краљицу траве 2023! Ко ће бити победница и каква су вам очекивања од двобоја?

Back