Steroidi, secam se kad su nam u vojsci davali jednu dozu toga nikad vece misice nisam imao i jos plus vezbe.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Prvo doping provera pa ih pustiti da igraju.auu bidne pravi spektakl u nedelju![]()
Ne bi mu dao da igra...ako je pozitivan ajde nek se tornja u pizdu materinu.Ni jedan spanski sportista nije cist.. Operacija Puerto je to nagovestila ali su dokazi unisteni tj kese krvi od skoro svih tada vodecih spanskih sportista.
Mali drpac je nakljukan kao konj i to se vidi na kilometar.. ali dzaba mu sve to kad ce u nedelji da radi ono staro VAMOS-TAMOS... Savice ga Nolo ko koza burjan.. ako ga pre toga ne uhvate grcevi pa preda.
Kralju Dark sve nadjes istini se pobeci ne moze.Pogledajte prilog 1377914
Steroidi, secam se kad su nam u vojsci davali jednu dozu toga nikad vece misice nisam imao i jos plus vezbe.
E ovaj je dingospo,fin covek ali malo ljigav sto me cudi ima Mirku smrsala ko avion cehinja,puno dece ali mogao bi bit i malo veci gospodin.Ego ne da!Pogledajte prilog 1377915
Federer slicno kao Djokovic, prirodna atletska gradja bez napucavanja.
Sad kad vidis za par godina i Alkarazu pocne da opada kosa od steroida kao i Nadalu.Kralju Dark sve nadjes istini se pobeci ne moze.
Kontrola pre finala nek ide u p.m
100000% si u pravuSad kad vidis za par godina i Alkarazu pocne da opada kosa od steroida kao i Nadalu.
Strasna droga u zilu direkt!
Nece jos ali oko 30 ce po bolnicama...ne treba ovo dozvoliti.Da ne izgori ko Nadal, mislim na Alkaraza![]()
Rafa je mnogo bolji tehnicar od Alkaraza,iako ima tu eksplozivnost Rafe,mnogo se oni razlikuju kao igraci iako mediji vole da prave to poredjenje.Rafi je najslicniji po igri bio Verdasko.Mene Alkaraz stilom igre podjeca na igrace tipa Gonzales,Wawrinka jaki zdepast igrac sa jakim forhendomOdlicni spanac je ko plejstejsn nadrogiran i trci ko konj.
Ja mu ne bi dao da igra ni njemu ni Rafi ni svakome ko se dopinguje a atp ,Nba to gleda kroz prste...
A nadam se da ce Novak dobiti svojom prirodnom energijom koja je fatalna za sve njih.
Ali oprezan sam ovaj mali em sto su ga nakljukali em zna da igra.
Videt cemo.Mada je Nole i Rafu nadrogiranog, na tvrdim podlogama dobijao.
Da postoji ozbiljnost i red tog bi skinuli pre finala sutra uz ogromnu kaznu pa lepo telo da ocisti pa tek onda da se vrati da igra kao i drugi ravnoprano bez efedrina i drugih zajebancija.Alkaraz je modernija i bice trofejnija verzija Wawrinke.