Viljuskar sertifikat

Zenit Fan

Ističe se
Poruka
2.184
Pozdrav ljudi, da li znate gde moze da se vrsi obuka za vozaca viljuskara i da se dobije adekvatna obuka a ne samo sertifikat?

Zvao sam neke akademije kao sto su Oksford i oni su mi rekli da moram da pronadjem sam firmu za obuku i da odvozam casove tamo a kod njih da dodjem da polazem usmeni i to pritom za nekih 200-250 evra.. Mislim to mogu i bez njih da pronadjem sam firmu gde bi me primili, sto bi njima uopste onda placao bilo sta..

Znam da ima firmi koji bi primili i bez iskustva i obucili te, ali uglavnom sertifikat ostaje u toj firmi i vazi samo za nju, a meni treba adekvatna obuka i dobar sertifikat pa me zanime da li znate jos neke firme ili agencije gde moze da se polaze?

Realno ako iole imas osecaj za masine,treba ti maksimum dan da naucis da radis na viljuskaru,dalje je sve rutina kojom ces dobiti brzinu.Vecina ima slicne ili iste komande,tako da dalje neces imati problema.Bilo bi idealno kada bi te zaposlili kao rukovaoca da imas za dalje dokaz da imas iskustva na njima.

Moras i ovde imati dozvolu valjda firma te obuci valjda ali vazi samo za tu firmu..Konkretno prijavio sam se za dve firme ali u obe mi traze prethodno iskustvo koje nemam ili sertifikat da sam polagao negde sto isto nemam, pa me zanima da li se negde vrsi obuka na teritoriji Srbije..

Back