Vilin Konjic

dragonfly.jpg
Najgore su bogomoljke. Boga moliš da ti posle sexa ne otkine glavu. Zato se ja držim buba mara. Buba mare su one koje nose gaćice na tufne ili sa nekim plutonima helou kitijima ili sunđer bobovima..(aj min.. HELOOU?? KITTY??). Tu ne moraš da se plašiš da će da se iz larve izleže neki predator. Naravno.. kad smo kod larvi.. jako je bitno da crvić ne pomisli da je gusenica i da ne zaluta preduboko da posle ispade da su se pojavili neki leptirići u stomaku. Bumbari ne obraćaju pažnju pa je na buba marama da paze šta hoće. Eto ima i skakavaca.. neke stigneš a neke ne. Dok ih sve pohvataš ponekad te prođe volja. Tu su još i zunzare.. koje očigledno lete kao muve bez glave.. pa ponekad paziš da se ne zalepi na tebe ko na šoferšajbnu.. ali šta reči o komarcima? Iako je ženka duplo manja od muškog primerka.. popije ti toliko krvi da nisi ni svestan i samo se češeš. Pčelice su takođe sexy.. jer generano sva pamet je sexy. Med da ne spominjemo... Osice ništa drugo ne znaju nego da ujedaju.. mogu i da zabole. Neko i to voli. Ja zaobilazim. Ne privlače me.. kao ni pauci i crne udovice...

Voleo sam jednog noćnog leptira. To je što se tiče crnila. Viđali smo se samo po noći. Preko dana svako je imao svoj život.
Trenutno oko nogu mi se vrzma jedna škorpija. One su prirodno sexy jer imaju tu žaoku na koju morate pa pazite al nisu kao bogomoljke.

Ali u srcu mi je ostao jedan vilin konjic i rešavanje rebusa u vazduhu dok smo plovili po kartama kože. Eh.. vilini konjici su čista poezija ljudi moji.

P.S. U poverenju.. insekti su najmnogobrojnija klasa životinja. Kažu da je budućnost ishrane u insektima. Pa.. ko voli kvalitet ispred kvantiteta nek izvoli. I da, da ne zaboravim. Pauci nisu insekti.

Poslednja izmena:

Back