ВИКИЛИКС: АМЕРИЧКИ ВОЈНИЦИ ПЕДОФИЛИ - УЖАС

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
Vikiliks: Američka firma podvodila dečake policajcima veteranima za seksi zabave

Tanjug | 08. 12. 2010. - 21:19h | Foto: Reuters |



LONDON - Zaposleni u američkoj privatnoj kompaniji, koji su obučavalli avganistanske regrute za policiju, podvodili su dečake veteranima, a ovi su ih, često drogirani, seksualno zlostavljali, piše u jednom od tajnih dokumenata koje je objavio "Vikiliks".


95185_wikileaks-01-foto-reuter_f.jpg




Firma "Dyn Corp" odabrana za obuku avganistanskih policajaca, prema navodima iz objavljenih dokumenata, bila je umešana u "angažovanje" mladih Avganistanaca za privatne zabave.

Dečaci od osam do 15 godina su na zabavama, organizovanim u avganistanskoj regiji Kunduz, izvodili "tradicionalne plesove", koje su talibani zabranili.


Našminkani i obučeni u ženski dečaci su izvodili zavodljivi ples pred, uglavnom, starijim, često drogiranim muškarcima, navedeno je u dokumentima koje su objavili britanski list "Gardijan" i portal "Siti stejt tajms".


Posle plesa, muškarci su na aukciji kupovali dečake i seksualno ih iskorišćavali.






Avganistan je zahtevao da privatne kompanije budu stavljene pod mnogo veću kontrolu vlade, ali američka ambasada nije imala pravnu mogućnost da ispuni njihov zahtev i preuzme vlast nad centrima za obuku firme "Dyn Corp".

U okviru istrage tog incidenta uhapšena su dva policajca i devet Avganistanaca, preneo je "Gardijan".

Avganistanski ministar unutrašnjih poslova Hanif Atmar je u razgovoru sa pomoćnikom američkog ambasadora prošlog juna istakao da bi incident trebalo zataškati i da bi objavljivanje ugrozilo mnoge živote, navedeno je u depeši.

************************************

Ето вам ваша "најмоћнија армија света"....:rotf::rotf::rotf: болесни, дрогирани педофили...

Е, не могу дочекати ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ШТАМПА И УМНОЖАВА "ПРЉАВ ВЕШ" НАШИХ КВИСЛИНГА........
 
И нама драго што ти драго... Мада, тешко је теби...:hahaha::rotf::zcepanje:

pa naravno da mu je tesko, niko mu d sad od amera nije zatrazio guznje crevo.
prijavio se u LDP, vikao chedo ozenime, namazo se sprijemio i nista, nejma evroatlantskih integracija da mu ozezu bulju.

pa kako da ti ga nije zao?
 

Back
Top