Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
u krugu porodice, sa prijateljima, nekad u odmaranju, a nekad u kupovini, u setnji prirodom....a sve ostale zivahnije varijante su ukinute zbog bebca...mada je nekad kod dadilje, a mi u skitanjcu...pih i niije ti nesto interesantno pitanje
moj stan ovog vikenda postaje ljubavno gnezdo:razz:jer mi jaca polovina dolazi u goste...i dok ja ovde kuckam poruke,on spava u drugoj sobi tako da smo svi zadovoljni
mislila sam konkretno na ovaj vikend:razz:...a inace se jako dobro snalazim i bez njega,obavezno izadjem jedan dan vikenda da se vidim sa nekom drugaricom ili drugom:wink:...malo na netu,malo uz TV i tako...prodje vikend:smile:
mislila sam konkretno na ovaj vikend:razz:...a inace se jako dobro snalazim i bez njega,obavezno izadjem jedan dan vikenda da se vidim sa nekom drugaricom ili drugom:wink:...malo na netu,malo uz TV i tako...prodje vikend:smile:
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.