Vidjanje u vezi...

..e pa odvajali smo se.. :D
..posle jedno..tri godine..kad sam bila u porodilishtu..tri i po dana.. :heart:
.mada je dolazio pod nash prozor..ostajao celu noc..
..pa posle josh tri godine..kad je otishao u vojsku..mada je bio kod kuce svakog vikenda.. :D
..i josh jedno porodilishte..kasnije.. :heart:
..nasha mala cerka i on su nam crtali crteze, svaki dan..kupovali pelene i ljubili nas, svaki dan.. ..... ....
..sorry, ne mogy vishe.. :rumenko:
Ma super...
Ja te samo pratim po forumu, pamtim šta pišeš o svom braku i ne mogu da verujem da to postoji :D
Predivno, svaka vam čast!
Ali ja stvarno ne mogu tako. Nisam taj tip, majke mi...
Moram da imam prostora za sebe, ne mogu da budem samo MI, moram nekad da postojim samo JA....

Nesto razmisljam...Koliko se cesto vidjate sa svojim deckom/ devojkom kada ste u vezi? Pod uslovom da zivite u istom gradu, ali ne da zivite jako blizu, u istoj zgradi ili radite zajedno... Koliko cesto biste se najradije vidjali sa osobom sa kojom ste u vezi? Naravno, pod uslovom da ste sa nekim u vezi, a ne u nekoj kombinaciji, shemi il slicno ..
Da vas cujemo :think:

kada mi se desi da budem u vezi sa osobom do koje mi je stalo, vjerovatno cu biti u haosu - vidjanja ce biti ili premalo ili previse :roll:
ali posto nikada nisam bila u takvoj vezi, nisam imala problema te prirode,
bilo mi je svejedno
....radila sam sto je odgovaralo meni, kada je odgovaralo meni, ako bih se uopste sjetila, i kladim se da cu u prvih deset emotivno upetljanih veza onom drugom da sj. zivot
i tako... sto uopste radim na ovoj temi? :roll:

Ako sam u vezi to znaci da mi je sa tom osobom zaista lepo i da ako nam obaveze dozvoljavaju i mi to zelimo mozemo da se vidjamo i svaki dan. Ne mora da sate provodimo zajedno, dovoljno je i par minuta, samo ako se uzelimo jedno drugoga i daleko od toga da to treba da predstavlja obavezu. Obostrana sloboda u vezi mi je najbitnija, tako da se ne ljutim ako sam ga pozelela a on je sprecen a isto ocekujem i od njega.

Jednom nedeljno, vikendom meni je to dovoljno -kada nemam vremena.
Decko je uvek za mene bio velika obaveza. Mislim imas obavezu da se sa nekim vidjas, da moras da ga uklpois u ostale aktivnosti.

..Ne mogu sebe da zamislim da se svaki dan vidjam sa njim..kada bih u tom slucaju imala vreme za sebe ...svakodnevno vidjanje ..oduzima vreme..za sve one nase obaveze i zadovoljstva koja imamo..preko nedelje 1 ili 2 x ..subota ..nedelja se podrazumeva..

Ako imam dečka trebam li da zapostavim svoje svakodnevne obaveze i prijateljice da bih se viđala svaki dan sa njim..Ne, jer po meni koliko mi treba prisutnost te osobe treba mi i sloboda gde mogu da radim i provodim dan i sa drugim ljudima a ne samo sa njim..Ta povezanost 24 časa nije za mene..mada imam drugarice koje mi se čini ni u toalet ne idu bez dečka što je po meni preterivanje..Znači, svaki drugi, treći dan..

Back