vidite ovako

ah jos jedno moje iptanje ostaje bez odgovora.. kontam da sam to negde zasluzila.. ali ima taj osecaj da moras nekako da vratis, nekoliko puta sam tako vracala i ok sam se osetil.. ali sad ne znam u stvari kako... kad bih znala de je lokal, satro 25. maj, isla s njim tamo al nismo ga nasli??? a on za 7 god tamo nijednom nije bio

joj samo da mi je da je jos jednom sretnem.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ajde ideje, ideje.. ima li ovde nekog za to..... de da nadjem takve????? kakvu cete me voleti, ono dovoljno za to??? itd..... mrka kapa, bunar, tuga, jad, chemer.

ne znam valjda nekako ja ispadam glupa u tome, bila sam pasivna kad sam bila s njima u trojci kao izasli smo ... nisam pokazla zubice
ma i ne sekiram se zivot ide dalje, nekom je majka nekom maceha : ))) :I

kako je tebe us.ralo sve vas je usr.alo samo mene nije!!!! :(

eh osecam se ko hendl kad je pisao opere, kao nisu ih prihvatali u italiji on se ubio u pojam... pa je otisao u englesku i pisao oratorijume i tu ga krene karta. mislim da se mozda on ovako osecao. ne znam da li se te opere danas smatraju ok ipak je on kao hendl faca, nadam se da nemam parkinsona pored alchajmera?

ako smem da primetim, ova modelsica je primer kako zena ne treba da se ponasa!! prosta,nekulturna i vidi se da je sa neke cuke!!! jos jadniji su ti njeni "momci" sto su sa njom!!!
gadi mi se svaka tema na kojoj ona vodi glavnu rec!!
nije valjda da nema pametnijh zena ovde koje bi je progutale bez vulgarnosti??!!!

pitanje 1. koje uslove treba da ispunim da bih ostvarila divlju monogamnu vezu ali da se to vidi da je tako. znaci kao super smo par ono divlji smo i seksualni kao ekipa

zasto: zato sto ce milos i marija moguce da se smuvaju pa kad me sretnu da crknu od muke kao da njihova veza bude amaterska u odnosu na moju

ko je milos: navodno moj sadasnji decko, tako se to zove, ali cu ga ostaviti posto on tu neto mnogo s marijom, po meni (a kaze da to nije tako ali neka, slutim ja svasta). ja volim da se s njim druzim ali ne moze ovako.

ko je marija: miloseva drugarica s kojom je sedeo u skoli i pisala mu je sastave i druze se od skole, zajedno su krenuli na faks ali je ona ostavila faks i otvorila radnju koju ce mozda zatvoriti jer delta maksi ovo ono. zasto mi sad drhti ruka zasto je ovo parkinson mene nasao

hehehe, kako dobro literarno postavljena tema :D.
a sto se ne smuvas sa marijom i tako im s.***** koncepciju skroz? ;)

Back