Vidikovac na Kablaru

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.682
Završen je spektakularni Vidikovac na Kablaru gde su naprednjaci verovatno strpali još koji euro u svoje džepove. Kako vam se čini i ko ima mda da stane na ovu konstrukciju s obzirom da kad naprednjak nešto finansira ili napravi to se po pravilu sruši!!
Da li je ovaj projekat, turističke organizacije Čačak, unapred osuđen na propast jer po mojoj proceni niko ko ima gram zdrave pameti neće zakoračiti na ovaj Vidikovac ni da mu plate 50 eura a kamoli da taj neko plati da bi se slikao?

Screenshot_20250209-134656_Google.jpg

Završen je spektakularni Vidikovac na Kablaru gde su naprednjaci verovatno strpali još koji euro u svoje džepove. Kako vam se čini i ko ima mda da stane na ovu konstrukciju s obzirom da kad naprednjak nešto finansira ili napravi to se po pravilu sruši!!
Da li je ovaj projekat, turističke organizacije Čačak, unapred osuđen na propast jer po mojoj proceni niko ko ima gram zdrave pameti neće zakoračiti na ovaj Vidikovac ni da mu plate 50 eura a kamoli da taj neko plati da bi se slikao?

Pogledajte prilog 1682906

Замисли са видиковца зип линије до подножја ..Какав кик ...

На средини се опционо откачиш па крилом

images

Pogledajte prilog 1682906
Znamo da je pranje para, naravno da mi nije na kraj pameti da stanem na nešto što je 1/1 naprednjačka kombinacija za izvlačenje para iz budžeta.

Back