mmm.com.mk
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
Pogledajte ovaj site i kazite sta mislite:
www.mmm.com.mk
www.mmm.com.mk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, sto smaras sa "vidi ovaj site.." Takvih ima milione svuda na netu, po cemu bi taj bio nesto psoebno. Stvarno neki puta ne mogu da razumem sta neko umisli da je neki "site"mmm.com.mk:Pogledajte ovaj site i kazite sta mislite:
www.mmm.com.mk

Ne brini ti nista za Ruse ni za to kako ce oni nesto da chuju..Đenka:I kako će jedan, recimo, Rus da se upozna sa makedonskom muzikom ako samo može da čita o njoj?
karlo:Pa u forumu 'Zanimljivi linkovi' ima tema 'Sajtovi za ocenjivanje i komentarisanje' pa tamo postavi. Eh kada bi svako tako radio.....
) nikako je nisam mogao naći, ubih se tražeći... dok sam rusku "Provodi" (inače, iz 1918. godine) pronašao za 5 minuta.mmm.com.mk:Uh bre codemaker, ti odmah napadas i pljujes. Daj da tebe vidimo sta si tolko inovativnog i ovog uradio u zivotu, pa se onda drznes da blatis sve zivo! De pokazi i stavi link do sajtova koje si ti radio i koji imaju bar pola od sadrzina ovog mog! Nesto sto nije konfekciski? (kao da ovakva vrsta sajtova moze da bude ista osim toga, posto je glavni akcenat na sadrzini, a ne na izgledu, mada je mnogo ljudi jako kompetentnijih od tebe, ocenilo sajt kao jako lepim)>
No, malo su ozbiljnije od onoga sto si ti sklepala, pa da te ne smaram 

codemaker:Ako ne mozes da podneses kritike, nikad neces nista nauciti, ziveci u ubedjenju da radis epohalne Web stranice... Nisam zeleo da budem zlonameran, postujem svaki rad, a i meni su saveti i misljenja uvek bili dobrodosli, nisam se ni ja naucen rodio, i dalje ucim..
Ziva ti meni i zdrava bila![]()
Ja nikada u zivotu niciji rad nisam "pljuvao". Sta god ko uradio, sigurno je neki trud ulozio, i to treba postovati, svidjao mi se taj rad ili ne.Obersturmfuehrer:hmm...a ti ako vec kritikujes mozes da kazes konkretno sta ti se ne svidja...to 'konfekcija' ne znaci nista.
normalno da nikad nece nista nauciti ako neko samo pljuje...pljuni i objasni i sve ce biti lepo...
codemaker:Ja nikada u zivotu niciji rad nisam "pljuvao". Sta god ko uradio, sigurno je neki trud ulozio, i to treba postovati, svidjao mi se taj rad ili ne.