Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako ste ubacivali snimke na sajt imate li neki savet i kakvo je iskustvo. Postoji li neka fora da se to brze ucitava i koliko maksimalno dugi smeju da budu. Pocetnik sam pa mi svaki detalj znaci. Hvala
Kontam za duzinu zapisa,teba da bude sto manje-logicno da se brze skine a kvalitet je losiji,a postaviti ga je lako ali nesto treba da se uradi jer se sporo skida kada ga ti postavis,bolje dati nekom provajderu da ga on postavi jer ce se tada skidati brze.Ali mozes i ti da postavis.Ja sam sam postavo i radi ali malo sporije skida.
Kontam za duzinu zapisa,teba da bude sto manje-logicno da se brze skine a kvalitet je losiji,a postaviti ga je lako ali nesto treba da se uradi jer se sporo skida kada ga ti postavis,bolje dati nekom provajderu da ga on postavi jer ce se tada skidati brze.Ali mozes i ti da postavis.Ja sam sam postavo i radi ali malo sporije skida.