S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.442
Verujem da će biti blagostanje a usred sveg tog meda i mleka gospodin predsednik će se grohotom smejati svima koji su emigrirali i vikati im: ''Govorio sam vam a vi mi niste verovali. Eto vam sad. Ha ha ha!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала, то је веома велики комплимент
Размишљао са да почнем са неком врстом блога или ауторства.
Noferato, ovo sto sam pročitao je više nego optimistično , i prilično moguće , daje neku nadu , a za pohvalu i da si me nasmejao sa nekim pasusima .
Sve u svemu moj ti je predlog da tvoj tekst treba da bude i tvoj blog .
Izvinjavam se sad mi pade na pamet pitanjce , a sta ce biti sa Grand produkcijom, moze li narod prihvatiti nesto drugo_?
Izvinjavam se sad mi pade na pamet pitanjce , a sta ce biti sa Grand produkcijom, moze li narod prihvatiti nesto drugo_?
Гранд ће за 30 година да добије статус класичне музике. као Штраус нпр. деца ће то да уче у музичким школама.
juzni vetar je tada drzava oporezivala najzesce moguce za sund i kic, ja sam im isao na koncerte, a sada je to evergrin
Синан Сакић ће за 30 година да буде слављен као Карузо.
Већ јесте.
Не знам које друштвене мреже имаш, али да видиш опште туге на Фејсбуку и Твитеру након његове смрти.
Мислио сам да ће прогласити дан жалости.
а замисли шта ће бити кад умре Шабан. не смем ни да мислим.
мислим да ће Шабац да преименују у Шабановац.
постоји прича о пијанци председника општина у србији, а договор је био ко се први напије да га сношајуНеко чудо се запатило од јутрос
Један дошао у цик зоре пијан кући, жена почела да баца тањире на њега, па му су учини да су летећи
Другог натртио неко у странци па му се привиђају политички опоненти
А ово сада ми више личи као не конзумацију неке крџевине.