(VIDEO) ŠOKANTNO: Pripadnik srpske vojske uživo potvrdio da je Vučić pucao!?

zbiljaš

Poznat
Poruka
7.696
Pa ovo je sjajno! Nadam se da će ovo bude dovoljno sudu u Milanu koji je nadležan po predmetu "vikend snajperisti" da protiv Oskara podigne zvaničnu optužnicu.

https://srbin.info/videosokantno-pripadnik-srpske-vojske-uzivo-potvrdio-da-je-vucic-pucao/

(VIDEO) ŠOKANTNO: Pripadnik srpske vojske uživo potvrdio da je Vučić pucao!​

Istraživački novinar Domagoj Margetić saopštio je da je došao do svedoka ratnih dešavanja u Sarajevu, koji tvrdi da ima neposredna saznanja o delovanju Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj tokom rata u Bosni i Hercegovini.​

Reč je o svedoku Aleksandru Ličaninu, koji u video-svedočenju tvrdi da ima neposredna saznanja o ponašanju Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja tokom rata u Sarajevu. Ličanin navodi da je sve vreme bio na istom položaju i da lično može da posvedoči o njihovom prisustvu i aktivnostima.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić nije nosio kišobran, kako se kasnije tvrdilo u javnosti, već pušku, iz koje je, kako tvrdi, i sam pucao. U video-izjavi se takođe pominju i strani državljani koji su dovođeni na te položaje, kao i tvrdnja da su lokalni ugostiteljski objekti morali da se prazne prilikom dolaska Vučića i Šešelja.

Svedok navodi da su lokali zatvarani kako bi njih dvojica mogli sami da borave, sede i dogovaraju se, bez prisustva drugih lica.

Margetić ističe da je reč o izuzetno teškim optužbama, koje zahtevaju ozbiljnu pažnju javnosti i nadležnih institucija, naglašavajući da se radi o video-svedočenju koje je javno dostupno i proverljivo.

iskreno ne verujem da je sisolini lično tamo pucao ali da je huškao druge da pucaju mi je prilično izvesnije kada se radi o hulji jer takav je i huligan bio samo je huškao druge i vrištao kao sisa zato je danas zamalo musolini a ono samo sisolini ybiga
Ja bih voleo da nije pucao, a da mu nameste da jeste, i da zbog toga snosi posledice.
Želim mu da strada od neistine, jer je sam lažovčina, a i bolnije je...

Pa bilo bi lepo da vidimo taj snimak kako puca.

Ako se Šešelj qrcio s kalašom...ne sumnjaj da je i njegov mali od palube iz tih dana...

E sad...samo pucanje u ratu nije nesto neobicno...sem ako je ciljano snajperisao random mete...ili dovodio talijane na snajperisanje....
Kazem...samo ucesce u ratu nije zlocin u smislu vojska protiv vojske, sem ako zlocin u odnosu na zenevske konvencije nije pocinjen...

Inace...
Pozicija Jevrejsko groblje jeste bila jedna od najtezih na sarajevskom ratistu i jedna od najizlozenijih linija uz jos mozda Nedzarice, Grbavicu, Vojnicko polje i Dobrinju...ako ne racunamo brdo Žuč gde su se vodile žestoke borbe, ali koje je ipak brdo tj izvan urbane zone...

Pozicija Jevrejsko groblje je prakticno bila pa iznad Skupstine BiH...
Evo pogled sa Jevrejskog groblja na Skupštinu:
Screenshot-20260203-011620-Instagram.jpg

To ti je kao ili cak i manje nego razdaljina od Beogradjanke pa do Skupstine Srbije...

...

Poslednja izmena:
Ako se Šešelj qrcio s kalašom...ne sumnjaj da je i njegov mali od palube iz tih dana...

E sad...samo pucanje u ratu nije nesto neobicno...sem ako je ciljano snajperisao random mete...ili dovodio talijane na snajperisanje....
Kazem...samo ucesce u ratu nije zlocin u smislu vojska protiv vojske, sem ako zlocin u odnosu na zenevske koncencije nije pocinjen...

Inace...
Pozicija Jevrejsko groblje jeste bila jedna od najtezih na sarajevskom ratistu i jedna od najizlozenijih linija uz jos mozda Nedzarice, Grbavicu, Vojnicko polje i Dobrinju...ako ne racunamo brdo Žuč gde su se vodile žestoke borbe, ali koje je ipak brdo tj izvan urbane zone...

Pozicija Jevrejsko groblje je prakticno bila pa iznad Skupstine BiH...
Evo pogled sa Jevrejskog groblja na Skupštinu:
Screenshot-20260203-011620-Instagram.jpg

To ti je kao ili cak i manje nego razdaljina od Beogradjanke pa do Skupstine Srbije...

...
Ma sve je to ok. I bilo bi super da ga skenjaju.
Ali Vučić je p.zda i nekako mi je nespojivo s njim da je pucao i bio u rovu.

Ma sve je to ok. I bilo bi super da ga skenjaju.
Ali Vučić je p.zda i nekako mi je nespojivo s njim da je pucao i bio u rovu.

Pa dobro, on i Šešelj su samo gostovali povremeno...nisu bili čuvari linije...

Tamo su prašinari bili ove vojvode poput tvoga "imenjaka" vojvode Aleksica kojeg skoro smaknuše kako tvrdi Margetic...
Premda jeste neobicno da brzo posle njegovog oglasavanja on kao preminu...iako je u tom oglasavanju kao demantovao da je AVtihrist pucao...ali ga svejedno ukloniše...Cudno...prvo objava, onda kao lecenje na VMA i onda mrtav...

...

Pa ovo je sjajno! Nadam se da će ovo bude dovoljno sudu u Milanu koji je nadležan po predmetu "vikend snajperisti" da protiv Oskara podigne zvaničnu optužnicu.

https://srbin.info/videosokantno-pripadnik-srpske-vojske-uzivo-potvrdio-da-je-vucic-pucao/

(VIDEO) ŠOKANTNO: Pripadnik srpske vojske uživo potvrdio da je Vučić pucao!​

Istraživački novinar Domagoj Margetić saopštio je da je došao do svedoka ratnih dešavanja u Sarajevu, koji tvrdi da ima neposredna saznanja o delovanju Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj tokom rata u Bosni i Hercegovini.​

Reč je o svedoku Aleksandru Ličaninu, koji u video-svedočenju tvrdi da ima neposredna saznanja o ponašanju Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja tokom rata u Sarajevu. Ličanin navodi da je sve vreme bio na istom položaju i da lično može da posvedoči o njihovom prisustvu i aktivnostima.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić nije nosio kišobran, kako se kasnije tvrdilo u javnosti, već pušku, iz koje je, kako tvrdi, i sam pucao. U video-izjavi se takođe pominju i strani državljani koji su dovođeni na te položaje, kao i tvrdnja da su lokalni ugostiteljski objekti morali da se prazne prilikom dolaska Vučića i Šešelja.

Svedok navodi da su lokali zatvarani kako bi njih dvojica mogli sami da borave, sede i dogovaraju se, bez prisustva drugih lica.

Margetić ističe da je reč o izuzetno teškim optužbama, koje zahtevaju ozbiljnu pažnju javnosti i nadležnih institucija, naglašavajući da se radi o video-svedočenju koje je javno dostupno i proverljivo.
:rotf:

Meni je to sporedno pitanje, mada ja ne znam ni da jeste ni da nije.
Samo želim da ga vidim u sa njuškom u blatu. :ok:
Svako “suđenje” bilo kome u Srbiji zato što Čaršija tako hoće bi bio težak poraz Srba kao naroda. Važi i za AV.

Pa šta i ako jeste? A svi znamo da nije.

Poenta tj cela pozadina SRS/SNS price...je ta da je to bila i jos uvek je... Mi6/CIA/Mosad kreacija...poput npr Al Qaide/ISISa pa posle od Zapada prihvacenog HTŠ-a=SNS-a

Šešelj ti je bio nesto kao Al Bagdadi...
A Vucic onda na kraju umiveni nesto kao Golani...

Dakle Srbima podmetnuto kukavicije jaje...

Pa cujes da se sada CIA Kurir i ostala SNS medijska žgadija poput Marica, pozivaju na ustasu Dražena Stjepandića...urednika portala TJEDNO.HR

Evo pre minut sam citao Kurirov tekst od prekjuce... u kojem oni prenose proustasu Drazena Stjepandica...mogu ti staviti i link te Kurirove objave....

Da li bi ti pristao da budes na istoj strani na kojoj je ustasa Drazen Stjepandic ?

E vidis...Vucic, Maric i Kurir su pristali...da su na istoj strani sa proustasom Drazenom Stjepandicem...

P.S.
@Jugoslav Čvarak ko je taj proustasa Drazen Stjepandic urednik Tjedno.hr ?

...

Ja to ne bih doživeo kao svoj ni kao poraz naroda. Gada treba da zadesi najgore moguće. Njegova patnja je kosmička pravda, nadilazi i Srbiju i sve nas pojedinačno.
Doživeo ti to ne doživeo, to bi se pretvorilo u suđenje Srbima kao takvima i bilo bi korišćeno za nova i nova “dokazivanja” “srpskih krivica”. AV je tu potpuno nebitan.

Žuti autokolonijalizam je svojim “izručenjem” Zlobodana jedino dobio nove, nove i nove zahteve i baš ništa drugo. Đinđić je onim izručenjem na Vidovdan Srbe ponizio kao niko pre njega i bez ostatka ceo srpski narod sveo na pokornu raju od koje se zahteva šta kome padne na pamet, pa je za nagradu dobijeno otcepljenje CG i formalno priznanje tzv. “Kosova”. Doduše i žuti su profitirali, jahali su dvanaest godina zahvaljujući tome. Sreća pa se Sloba ubio pa nije osuđen.

Doživeo ti to ne doživeo, to bi se pretvorilo u suđenje Srbima kao takvima i bilo bi korišćeno za nova i nova “dokazivanja” “srpskih krivica”.

Žuti autokolonijalizam je svojim “izručenjem” Zlobodana jedino dobio nove, nove i nove zahteve i baš ništa drugo. Đinđić je onim izručenjem na Vidivdan Srbe sveo na pokornu raju, pa je za nagradu dobijeno otcepljenje CG i formalno priznanje tzv. “Kosova”. Doduše i žuti su profitirali, jahali su dvanaest godina zahvaljujući tome. Sreća pa se Sloba ubio pa nije osuđen.
To nije moj rezon. Želim propast u najtežoj patnji onome ko pušta Thompsona zbog političkih ciljeva usred Beograda.

Ovo je ipak svođenje računa između njega i nezadovoljnih mu gazda. Rđom kapo dok mu je koljena.
Sve dok ne ispliva snimak, ostaće na rekla - kazala. A cela priča mi sve više smrdi na dimnu zavesu za nešto mnogo ozbiljnije. Mislim, svi se bave ovim, a iza brda, kad ono međutim...
Konstrukcija sa najočiglednijim ciljem.

Back