Видео снимци алијине армије.....

Poruka
22.423
Браћо и сестре, сурфајући нет-ом, пронашао сам један занимљив сајт са снимцима тзв. "алијине" армије бих. Препоручио бих свима да уколико могу скину снимке (сви су у Реал Медиа формату, не баш задовољавајућег квалитета) који су изворни и архивски и потичу из архиве тадашње ТВБиХ и из периода 1992-1995....

http://homepage.hispeed.ch/Dzemat_CHUR/Ilahije.html

На снимцима се виде "сведочења"ратних злочинаца Рамиза Делалића "Ћеле" о убиству српског свата на башчаршији, Мурата Шабановића и његово казивање о Вишеградској брани, смотра муслиманских и муджахединских формација и наоружања у Зеници 1994, репортаже са Влашића, Мајевице, Херцеговине, затим филм о 5-ом корпусу из Бихаћа и борбама са Фикретовим јединицама, заузимање Србобрана (Доњег Вакуфа) од стране алијиних фанатика итд....

Велики део видео материјала прате незаобилазне музичке подлоге са исламском музиком тако да имате утисак да гледате снимке из Ирака....
Из снимака се јасно види који су били циљеви и идеје алијиних фанатика. После гледања истих засигурно падају маске и приче о унитарној и јединственој БиХ.
 
Вијест РТРС

Свијет [14:24—14:32 28-ОКТ-05]

Фигаро: Исламисти припремају напада на авионе у Француској


ПАРИЗ, 28. ОКТОБРА (СРНА) - Двојица француских исламиста намјеравају да изврше атентате на путничке авионе у Француској ракетама совјетске призводње које су набавили преко чеченске мафије, пише париски "Фигаро" позивајући се на резултате истраге судије Жан Луја Бригиера о чеченским мрежама.

Лист наводи да је истрага установила да су двије француске и алжирске терористичке групе 2002. године успјеле да се домогну двије ракете земља-ваздух совјетске производње, типа САМ 18, али да се тим ракетама губи сваки траг.

Циљ набаваке ових ракета био је да буду извршени атентати на путничке авионе у близини аеродрома.

Истражни судија Бригиер до сада је сумњичио ове групе да припремају хемијске и биолошке атентате.

Недавно свједочење једног заробљеног припадника Ал-каиде Јорданца Абу Атије наводно је открило да су групе, које су обучаване у Чеченији, имале друге терористичке планове.

Дио припадника ове групе француске власти су ухапсиле између 2002. и 2004. године, док је други дио успио да избјегне хапшење.

"Нико данас не зна шта је било са тим ракетама САМ 18, да ли су уништене, пребачене у неке друге европске земље или су сакривене негдје у Француској", пише "Фигаро".

Послије пада талибанског режима Атија је имао задатак да организује обучавање џихадиста, послије чега су се они враћали у у своје земље као што су Турска и Азребејџан, гдје су формирали "мирујуће ћелије".

Међу волонтерима са разних страна свијета, Атија је 2001. године примио једну групу састављену од Француза и Алжираца, од којих су један дио чинили ветерани из Авганистана.

"Фигаро" наводи да је већина њих учествовала у припремању пропалог терористичког напада на катедралу у Стразбуру за Божић 2000. године, а неки имају везе са припремама за напад на аеродром у Лос Анђелесу.

Позивајући се на добро обавијештене изворе, "Фигаро" пише да француско-алжирски исламисти "сањају једино да се врате у Европу и ударе".

Лист наводи да ракете САМ 18, зване "игла", није тешко набавити на црном тржишту оружја бившег Совјетског Савеза.

Ово оружје се транспортује у Европу преко Грузије и Турске.

Према писању "Фигароа", отров цијанид који су исте терористичке групе намјеравале да користе у својим нападима прешао је исти пут до Европе.

Лист наводи да, према информацијама британске обавјештајне службе, исламски терористи припремају атентате у Британији лаконосећим ракетама земља-ваздух на авионе који узлијећу или слијећу.
 
zamislite 5 bradatih vojnika i djecji vrtic...bacaju bombu u njega i djeca od 3 godine umiru..

zamislite ratnu bolnicu..unutra sve invalidi i bespomocni ljudi...cetnici ulaze unutra i sve ih ubijaju...

to je nista od onog sto se dogadalo u vukovaru...ima dosta filmova koji su autenticni iz arhive i svjedoce o srpskim zlocinima.
A SRPCUGE JEL IH ZELITE GLEDATI???
 
Ustasha:
zamislite 5 bradatih vojnika i djecji vrtic...bacaju bombu u njega i djeca od 3 godine umiru..

zamislite ratnu bolnicu..unutra sve invalidi i bespomocni ljudi...cetnici ulaze unutra i sve ih ubijaju...

to je nista od onog sto se dogadalo u vukovaru...ima dosta filmova koji su autenticni iz arhive i svjedoce o srpskim zlocinima.
A SRPCUGE JEL IH ZELITE GLEDATI???
12.gif


11-v.jpg


СРАЊО УХАПШЕН СИ
 

Back
Top