Da li neko moze da mi da odgovor, posto je promenjen zakon prosle godine, moze li se i u parnicnom postupku koristiti video zapis kao dokazni materijal ili se samo u krivicnom postupku moze priloziti video materijal? Posedujem snimak radnice u kome ona priznaje da mi je ukrala 500 dinara. Na snimku se vidi i moja supruga, pa me interesuje da li mogu, posto sam tuzena strana u radnom sporu, zbog, navodnog nezakonitog otkaza ugovora o radu, da prilozim taj video snimak kao dokaz.. Radnica nije dobila otkaz zbog kradje, vec zbog zloupotrebe bolovanja. Dva puta je pozivana na lekarsku komisiju i oba puta se nije pojavila, na telefonske pozive nije odgovarala, na posao nije dolazila ni 15 dana nakon isteka bolovanja, ali me je nakon tri meseca tuzila zbog, navodnog, nezakonitog otkaza, iako mi je u pismenoj formi, dva meseca ranije, sama otkazala ugovor o radu, jos naglasivsi da je odluka o otkazu neopoziva. Nijednu od tih cinjenica sud nije uzeo u obzir, vec je presudio u njenu korist, verovatno zbog jakih veza koja doticna ima. Jedino preostaslo sredstvo koje imam, pre zavrsne rasprave, jeste taj snimak njenog priznanja da mi je ukrala novac. Hvala unapred.