Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vam verujem da ste vi nesto videli, ali ne verujem da je zto bilo vanzemaljsko jer isti ne postoje!
Zna se ko je i na koje nacine zavodio ljude i da ih odvuce od Boga, tako su i ovo napravljeni UFO-i da zavaraju ljude...
I ja sam bio cist(nikakva psihodelijaSinoc oko 22:30 do 23:00 sedim na klupi, kombinacija telefon, slusalice, (Balasevic) i blejanje u nebo. Nista trava, alkohol ili psihodelika. Odjednom na nekih 45 stepeni elevacije "upali" se tacka kao krupnija zvezda, zuto-narandzaste boje. U tih 5-6 sekundi trajanja, imao sam vremena da primetim da se ne krece, stoji.... Zatim se ugasila, ali ne prebrzo vec onako...Prvo sto mi je palo na pamet je neki vojni satelit, ali zasto bi onako izdajnicki svetleo ? Avion, meteor ili helikopter nisu definitivno, to sam vec vidjao. Mozda neka supernova ili neki drugi astronomski fenomen ? Vanzemaljci su mi poslednji na spisku ali nikad se ne zna...Jos sam neko vreme posmatrao ali to je bilo sve za to vece.
Koliko si ti puta videla NLO ako je juna bilo prvo pojavljivanjeJa sam sinoc oko 23h videla NLO,Bila sam u drustvu supruga i vde drugarice.Bio je elipsastog oblika i svetleo je,kretao se polako i samo je odjednom velikom brzinom nestao.
To se desilo u zrenjaninu,prvo pojavljivanje je bilo 14 Juna ove god.
Ja vam verujem da ste vi nesto videli, ali ne verujem da je zto bilo vanzemaljsko jer isti ne postoje!
Zna se ko je i na koje nacine zavodio ljude i da ih odvuce od Boga, tako su i ovo napravljeni UFO-i da zavaraju ljude...
Ovo u Jerusalimu,je veoma tesko da se namontira da bude foto-montaza...da se najezisA kako ovo objasnjas ???
Aliens UFO 2011
Ovo u Jerusalimu,je veoma tesko da se namontira da bude foto-montaza...da se najezis![]()
Ok mozda jeste al mi nije izgledalo ko fake oOmmm..to u jerusalimu jeste montaza ili kako da ga nazovem,tj prevara,hoax..dokazano je