Fifpif
Zainteresovan član
- Poruka
- 298
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta tada, i kako reagovati, ... dali biti prijatelj-prijateljica, i reci o cemu se sve radi ili precutati ...?
A sta ako ti je bas, BAS dobar prijatelj ... a on to (kako najcesce biva) poslednji provali ... a ti cutao ...?Takve stvari se ne govore svom prijatelju. On je taj koji treba videti ako mu neko torba zenoida.
A sta ako ti je bas, BAS dobar prijatelj ... a on to (kako najcesce biva) poslednji provali ... a ti cutao ...?
A sta ako ti je bas, BAS dobar prijatelj ... a on to (kako najcesce biva) poslednji provali ... a ti cutao ...?
Tim gore. Moju najbolju prijateljicu varao muz, jos joj ta zenska dolazila na kafu. Mi joj pokusale na fin nacin da objasnimo, kao sta ce ti ona...bla...bla... A ona kaze kao cula je neke price, ali ne veruje u njih. I sta da smo joj rekle, razvela bi se, ovako i dalje guraju. Tesko je tu biti pametan. Nekad je bolje da ne znas, sto ne znas, ne moze te povrediti.
Bas cudno, a ja mislio kod nas sve neke sposobne yebacice, mogu u svakom trenu naci frajeraa ono ispada da jedna drugoj frajere skidaju sa pi,chke.
![]()
Sta tada, i kako reagovati, ... dali biti prijatelj-prijateljica, i reci o cemu se sve radi ili precutati ...?
Najpametnije i onda posle lepo ucenjujes.Znaci ne bih...ali bih se potrudila da me ta osoba koju sam videla u prevari vidi...i da zna da ja znam
Najpametnije i onda posle lepo ucenjujes.Da imas i ti nesto od toga