Video(la) sam ti zenu(muza) s drugim(drugom)...

Fifpif

Zainteresovan član
Poruka
298
Sta tada, i kako reagovati, ... dali biti prijatelj-prijateljica, i reci o cemu se sve radi ili precutati ...?

Prilozi

• a5640bef184619cfe74c0759f390db27.jpg
    a5640bef184619cfe74c0759f390db27.jpg
    19,1 KB · Pregleda: 13
A sta ako ti je bas, BAS dobar prijatelj ... a on to (kako najcesce biva) poslednji provali ... a ti cutao ...?

Tim gore. Moju najbolju prijateljicu varao muz, jos joj ta zenska dolazila na kafu. Mi joj pokusale na fin nacin da objasnimo, kao sta ce ti ona...bla...bla... A ona kaze kao cula je neke price, ali ne veruje u njih. I sta da smo joj rekle, razvela bi se, ovako i dalje guraju. Tesko je tu biti pametan. Nekad je bolje da ne znas, sto ne znas, ne moze te povrediti.

A sta ako ti je bas, BAS dobar prijatelj ... a on to (kako najcesce biva) poslednji provali ... a ti cutao ...?

Pa on ni ne moze znati da si ti video ako mu nisi rekao.
Samo mi sad nemoj reci da bi imao grizu savesti, kao i svi ljudi na ovoj planeti sto u svakom momentu gledaju gde ce koga zayebati, pa se posle jedu u sebi.:roll:

A sta ako se njegova zena podrapa sa tobom ne bi mu i onda rekao valjda?:lol:

Tim gore. Moju najbolju prijateljicu varao muz, jos joj ta zenska dolazila na kafu. Mi joj pokusale na fin nacin da objasnimo, kao sta ce ti ona...bla...bla... A ona kaze kao cula je neke price, ali ne veruje u njih. I sta da smo joj rekle, razvela bi se, ovako i dalje guraju. Tesko je tu biti pametan. Nekad je bolje da ne znas, sto ne znas, ne moze te povrediti.

Bas cudno, a ja mislio kod nas sve neke sposobne yebacice, mogu u svakom trenu naci frajera:roll: a ono ispada da jedna drugoj frajere skidaju sa pi,chke.:lol::lol::lol::lol:

Ne bih rekla...
Zasto bih ja bila ta koja ce da donese losu vest i raskol u braku...jer na kraju tako i bude, zar ne...
Nije kriv on ili ona koji su uhvaceni u svaleraciji nego taj koji je tu vest preneo...
U vecini na kraju bude...da li ti verujes svojim ocima ili meni...ili
oni se pomire(prevareni predje preko svega uz partnerovo svecano obecanje da se to vise nikada nece dogoditi)
a taj prijatelj koji je doneo losu vest...postane osoba za izbegavanje.
Znaci ne bih...ali bih se potrudila da me ta osoba koju sam videla u prevari vidi...i da zna da ja znam
Strah od razotkrivanja ce je mozda navesti na to da i sama prizna...valjda...:roll:

Znaci ne bih...ali bih se potrudila da me ta osoba koju sam videla u prevari vidi...i da zna da ja znam
Najpametnije i onda posle lepo ucenjujes. :lol: Da imas i ti nesto od toga.

E sad ozbiljno. Ako mi je dobar drug/ica onda bi rekao u suprotnom me bas zabole. Mada jednom i nisam rekao, ne bih bas ja da budem taj koji ce da mu donese vest koja ce da mu unisti brak. :rolleyes: Ali ja sam mu i pre tog vencanja rekao da se ona meni bas i ne svidja po njenom ponasanju, no on je ipak sam tako odabrao.

Najpametnije i onda posle lepo ucenjujes. :lol: Da imas i ti nesto od toga

Da , naravno...
Po mogucstvu sve uredno dokumentovati video zapisom sa kamerom telefona
Sto je sigurno, sigurno je...

Ne vadi mi reci iz konteksta....mislila sam to iz najbolje namere
Ako on zna da ja znam (ko je reko ja sam reko ja) mozda iz straha od toga da ja ne ispricam sta sam videla...
on sam prvi sve kaze
Odkud znam..nisam im jos zaticala muzeve...to su one i same shvatile, bez da im neko kaze (salim se, naravno)

Back