(video) ko je mladić sa snimka koji je uznemirio srpsku: bio je šampion evrope u kik-boksu, a nedavno je osuđen zbog otmice

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.830
Građani Modriče i okoline ostali su uznemireni nakon što su objavljeni video snimci na kojima grupa mladića obilazi lokale po ovom gradu i traži gazdu jednog od objekata.

Kako se vidi na video klipu, mladići za sebe kažu da “reketiraju pola Beograda”, piše N1, a prenosi Srpskainfo.

Kako se vidi na video klipu, mladići za sebe kažu da “reketiraju pola Beograda”, piše N1, a prenosi Srpskainfo.

– Alo, ovde Hofman, kum Tupešin. Gde si, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao. Je l’ ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l’ jasno – govori na video klipu momak koji se predstavlja kao Ljuban – Hofman Vidović.

FB Video

Inače, Ljuban Vidović je nekadašnji šampion Evrope u kik-boksu.

Pravosuđe RS za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine iz maja 2018. godine.

Ljuban se predao u septembru 2022. godine i priznao da je zajedno s bratom oteo Jakovljevića, kako bi mu naplatili zelenaški dug.

Okružni sud u Banjaluci osudio ga je na godinu dana zatvora. Presuda je u novembru postala pravosnažna, ali ju je Ljuban zamenio za novčanu kaznu u iznosu od 9.000 evra, koju je platio.

– Sud je 24. marta 2023. godine, doneo rešenje kojim je usvojen zahtev branioca osuđenog LJ.V. i kazna zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine, u koju kaznu je uračunato vreme provedeno u pritvoru u trajanju od 26.9. 2022. godine do 30.9.2022. godine, na koju je osuđen pravosnažnom presudom ovog suda zbog krivičnog dela “otmica”, zamenjena je novčanom kaznom u iznosu od 9.000 evra, računajući svaki dan zatvora po 25 evra. Navedena novčana kazna je plaćena – rečeno je u Okružnom sudu Banjaluka.

S druge strane, Ljubanov brat Miljan se i dalje nalazi u bekstvu i poternica za njim je i dalje na snazi.

(N1)

Rade u dogovoru sa politicarima ali znaju gde sme gde ne sme.

Npr ja otvorim sutra nesto i da mi nalete ovakvi manijaci ne bih pricao mnogo sa njima nego bih ih poslao kod Sv. Petra. Ali opet kazem tacno namirisu gde je mekano i tu grizu.

Zna se i u Bg kome ide glavni deo kolaca od reketa...

i ja podrzavam mnogo su se obogatili mamini i tatini sinovi a ne placaju porez na porez (reket).

U ovakvim situacijama prodaje se cigla.

Posaljes klinca da razbije izlog ciglom a onda se pojavis vlasniku da ponudis protekciju jer znas ko su momci sa ciglom. I sve resavas bezbedonosna pitanja u lokalu a zauzvrat dobijas mesecnu naknadu 10 do 20% od svakog kafica gde prodje prica za ciglom.

Meni da ovako netko upadne kao Gorila i vređa moje dostojanstvo.mislim da bi mi to zadnje bilo

Pa sad

Hipoteticko pitanje

Da kafejdzije ili eto vlasnici krenu da se brane vatrenim oružjem koliko bi vlasnik dobio zatvorske kazne !?

Pa sad

Hipoteticko pitanje

Da kafejdzije ili eto vlasnici krenu da se brane vatrenim oružjem koliko bi vlasnik dobio zatvorske kazne !?

Извини .. Шта ради судство адвокати милиција ?

Зато да се оружјем разрачунаш ?

Хипотетико питање зашто све које плаћамо не радепосао

IMG_20231021_141432.jpg

Eto, a nisu vam Broz i njegova brkata milicija valjali.

Da ja vama nesto pametno kazem, jer ne razumete.

Firma mora sto pre postati kompanija. Sve finansije uloziti u rast, za sebe ostaviti samo mrvice. A biti dovoljno jak da kada drzava zakuca na vrata porodicnog biznisa dobije po nosu da ne krenu vise nikad.

Samo drzava u nekim slucajevima ne gresi, kurcis se u prazno i vide te, platices reket..

Извини .. Шта ради судство адвокати милиција ?

Зато да се оружјем разрачунаш ?

Хипотетико питање зашто све које плаћамо не радепосао

Odakle znam ?

Ali eto zašto sebi kriminalac može kupiti slobodu za 9000 eura i onda nastaviti sa istim poslom ?

Evo posle objave ovog videa on realno treba biti hapšen

Zašto nije ?

Kada predjes nivo svesti da je zakon "politička volja" jer pravosudje nasilno uvedes u politiku, onda politička volja debila koji vlada lokalno kao u feudalizmu i monarhiji odredjuje način života. Države koje pretenduju da budu demokratske toj kriminalnoj bandi ne mogu da se suprotstave, jer moraju da postuju demokratske zakone koje kriminalci ne moraju. Kriminalci sebe zovu gradjanima koji imaju svoja prava, pa je ne malo onih koji budu oslobodjeni i drzava im placa sto su bili u pritvoru dok nisu nestali dokazi zbog "politicke volje" koja samo znaci politiku protiv drzave i naroda....rak ove drzave je advokatura koja sprovodi nalozenu politiku "politicke volje"....

Ako tako razmislja intelegencija kako bi trebalo da razmislja kik bokser ili bilo koji mladic koji drzi do sebe?
Recimo da taj mladic pripada grupi koja se suprotstavlja i brani slabe ljude, hoce li on na ociglednu, neretko bezobrazno otvorenu nepravdu, da koristi zakone ako je lakse platiti drzavi 9000, a advokatu jos 10 da rasporedi sudijama i tuziocima i kome jos treba? Platice i onda ce da naplati reketiranjem.
Kada elita vrati drustvo u svest od pre par vekova, onda se pojave i kriminalci od pre par vekova sasvim logicno sebe smatrajuci hajdukom, ali i sve one koji su zrtve zloupotrebe "politicke volje" "gradjana" na polozaju na koje su dosli voljom antidrzave...

Poslednja izmena:
Da ja vama nesto pametno kazem, jer ne razumete.

Firma mora sto pre postati kompanija. Sve finansije uloziti u rast, za sebe ostaviti samo mrvice. A biti dovoljno jak da kada drzava zakuca na vrata porodicnog biznisa dobije po nosu da ne krenu vise nikad.

Samo drzava u nekim slucajevima ne gresi, kurcis se u prazno i vide te, platices reket..
Mislis kao "delta" ili karići ? To ti se samo čini...oni najviše plaćaju reket, samo sto imaju rezerve da premoste reketase drzavne i da plate obezbedjenje kao reket...
Pa nama i drzava placa reket obezbedjenjima koji sprovode špijunažu za razne službe i to za manje od minimalca...

Back