Video klip-pravo u lice!!

Radi se o klasičnom...

Prilozi

• 111.jpg
    111.jpg
    5,6 KB · Pregleda: 30
E, nije me mrzelo da pročitam svih 14 strana... Ala ste zapenili, da ne poveruješ.
Ma njegov problem. Po meni, trebali su da mu kažu, a naročito ako je njegovo zabavljanje sa njom bilo još u povoju... Malo je okrutno to uraditi kad je devojka sad i trudna, hmmm...
Trebao je da je upozna malo bolje, to da...
Trebala je da mu možda i ona kaže, i to da...
Trebala je da se ne snima, ako već to i radi...
Ljudi, imam i ja svakakve fotografije i jedan filmić, koji sam doduše uništio, u dogovoru sa dotičnom... I nisam napravio kopije... (šteta, eh...)
Ali mi ne pada na pamet da ih dajem u dalje kruženje. Mislim, ta dva lika su kretenčine prve klase.
My shit is my shit...
I boli me uvo ko šta radi.

Slazem se sa McMillanom, ali mi zaista nije jasna potreba da se neko snima, slika. Dobro, malo egzibicionizma izmedju muza i zene mozda nije naodmet, nema rizika (?), ali zasto na to pristaju devojke? Pa, da li je moguce da ijedna veruje da to nece jednog dana biti negde „objavljeno”. Ljudi, nije to zezanje, ima nas raznih, nekome to nista ne znaci, a neko zbog takvih stvari hoce da ubije zenu ili toga koji ju je slikao/snimao. Mozemo mi da mislimo o npr. Suzani Mancic sta god hocemo, ali kad se snimak ( i to sa muzem!!! ) pojavio u javnosti, zena je htela da umre. Ne verujem da joj je u tom trenutku bila vazna javnost vec vlastita deca. Nema veze to sa srbima, niko na svetu ne voli da vidi kako mu zenu hebu neki magarci. Veliko je pitanje kako bi i zena reagovala kada bi videla muza kako hebe neku tamo, bez obzira sto je to bilo pre nje. A sitna decica trckaraju po sobici...

PLESsitnihDEMONA:
Ma ovakva pitanja i teme su za mene totalno bezvezne.
I uvek su formulisana tako da se sve navedeno osudi unapred i ostro kazni. He he he!
Mislim,zabole me...bash pa qratz. Ja bih joj rekao...."Srce,sto ti dobro pushish...svaka ti chast". :lol:
Ima da uzmem onu majcu od Milan, "Sick of it All" i da je nosim svaki dan.
ziv ti zvezda?

uuuuuu....al si ti neki moderan

Fejs74:
Igrom slučaja saznao sam za priču...Jedan momak se zaljubljuje u devojku iz grada, spreman je i ruku da seče da je ona prava,iako je ta veza trajala tek nekih par meseci.Dovodi je kući , ona ostaje u drugom stanju i planiraju venčanje iduće godine.
Ali onda "naslov" dolazi.Najbolji drugar i rođak mu pokazuju 2 Video klipa na kojima ona dvojici momaka iz grada radi oral i istovremeno komentariše da joj "ne svrše po licu" jer to nevoli i sl. stvari....
1. Da li mu je trebalo reći?
2. Šta je očekivati od njega da mu je pametno da uradi?
3. Komentar!

Napominjem da devojka nije primoravana da to radi!I kamera nije skrivana da ona ne zna!

Najpametnije bi bilo da i on zatraži jedan oral.

GalebDzonatan:
Aleksej, ne bih se slozio sa tobom kada kazes da je devojka koja se davala mnogima fukara. To moze biti tako ali i ne mora. Vec sam rekao peri da je i on sam, najverovatnije ;) , oprasio pola sela, stoga ne treba prebacivati devojkama sto mnogo vole seks. Ta onda je i svaki muskarac koji je imao vise od jedne devojke fukara.
A to sto se snima, to zlikovci zele da napakoste tako sto to posle plasiraju. O takvim ljudima mislim sve najgore. Devojka koja se u prici pominje je mozda bila pervertirana, obmanuta il ko zna sta. O tome ne treba raspravljati jer je to deo intimnog zivota nekog treceg ;)

Pa jeste sve to ali muskarcu je ipak dozvoljeno vise...

Znas muskarac sme i da se napije da zaspe u kafani pod stolom i da oplai qrvu, (ako je jos malad niko mu nece nista reci) a zena ne sme da se ponasa tako...

Znam da je nepravedno, ali jbg... Nisam ja to odredio.

Fejs74:
Igrom slučaja saznao sam za priču...Jedan momak se zaljubljuje u devojku iz grada, spreman je i ruku da seče da je ona prava,iako je ta veza trajala tek nekih par meseci.Dovodi je kući , ona ostaje u drugom stanju i planiraju venčanje iduće godine.
Ali onda "naslov" dolazi.Najbolji drugar i rođak mu pokazuju 2 Video klipa na kojima ona dvojici momaka iz grada radi oral i istovremeno komentariše da joj "ne svrše po licu" jer to nevoli i sl. stvari....
1. Da li mu je trebalo reći?
2. Šta je očekivati od njega da mu je pametno da uradi?
3. Komentar!

Napominjem da devojka nije primoravana da to radi!I kamera nije skrivana da ona ne zna!

da sam ja na njegovom mestu, otisao bi fino u sumu, nasao najdeblje drvo, fino mu napravio siljak i bilo bi malo zajebano, jer bi bio neomascen

khm, ja malo lupetam, nebitno...
ja bi sve to lepo raskinuo, m'rs u picku materinu....
riba je ocigledno kurvet_ina

Petar_Pan:
Zasto se vi zalite sto je otvorio ovakvu temu? Zato sto vas licno pogadja tako nesto? Koliko je tema bilo sa raznoraznim pljuvanjima po svemu i svacemu i bas sad vam smeta sto je tema tako postavljena... :? Zahebite te dvostruke standarde vise...

Sutno bih tu devojku... pa nek i dalje ... bude glumica, pevacica ili sta vec... Bila razmisljati na vreme... Sta sejes to ces i znjeti... prosto... Zasto sad pokusavate ovde da kazete, ma to je ok... kad definitivno nije...

A mozda bi je tuzio na sudu da mi placa moralnu odstetu za pretrpljene traume i emotivni stres... :lol:

A kakav ti je to drug ako tako nesto ne kaze?

Mada ustvari zavisi i od "tolerantnosti" tipa. Ako je on u istom fazonu onda nema prava da je osudjuje... Mozda ima poremecen sistem vrednosti... nema emocija... pa to moze da proguta... Ili je jednostavno neki pacenik koji ne veruje da ce naci ni jednu drugu (bolju) pa onda kao trpi i takvu pored sebe... ma ko zna...
Neko vreme nisam svracao na ovaj podforum, a ti Pero postajesh sve veci i veci idiot.

Back