Fejs74
Primećen član
- Poruka
- 579
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ziv ti zvezda?PLESsitnihDEMONA:Ma ovakva pitanja i teme su za mene totalno bezvezne.
I uvek su formulisana tako da se sve navedeno osudi unapred i ostro kazni. He he he!
Mislim,zabole me...bash pa qratz. Ja bih joj rekao...."Srce,sto ti dobro pushish...svaka ti chast".
Ima da uzmem onu majcu od Milan, "Sick of it All" i da je nosim svaki dan.
hehe imam i ja :wink:Gazdarica:Pero, imam golisave fotografije, da ne kazem p*orno...
Iako uopste nemam osjecaj stida, kada su one u pitanju, tebi i slicnima ih nikada ne bih pokazala...
ili devojkomVragolasta Amfibija:ko nema danas...to je prvo sto se uradi kad se smuvas sa deckom
Znamo..PLESsitnihDEMONA:Ja nemam! Jel hoce neko da mi pozajmi svoje pa cu da mu vratim kad ja nabavim?
Fejs74:Igrom slučaja saznao sam za priču...Jedan momak se zaljubljuje u devojku iz grada, spreman je i ruku da seče da je ona prava,iako je ta veza trajala tek nekih par meseci.Dovodi je kući , ona ostaje u drugom stanju i planiraju venčanje iduće godine.
Ali onda "naslov" dolazi.Najbolji drugar i rođak mu pokazuju 2 Video klipa na kojima ona dvojici momaka iz grada radi oral i istovremeno komentariše da joj "ne svrše po licu" jer to nevoli i sl. stvari....
1. Da li mu je trebalo reći?
2. Šta je očekivati od njega da mu je pametno da uradi?
3. Komentar!
Napominjem da devojka nije primoravana da to radi!I kamera nije skrivana da ona ne zna!
Gazdarica:Pero, imam golisave fotografije, da ne kazem p*orno...
Iako uopste nemam osjecaj stida, kada su one u pitanju, tebi i slicnima ih nikada ne bih pokazala...
GalebDzonatan:Aleksej, ne bih se slozio sa tobom kada kazes da je devojka koja se davala mnogima fukara. To moze biti tako ali i ne mora. Vec sam rekao peri da je i on sam, najverovatnije , oprasio pola sela, stoga ne treba prebacivati devojkama sto mnogo vole seks. Ta onda je i svaki muskarac koji je imao vise od jedne devojke fukara.
A to sto se snima, to zlikovci zele da napakoste tako sto to posle plasiraju. O takvim ljudima mislim sve najgore. Devojka koja se u prici pominje je mozda bila pervertirana, obmanuta il ko zna sta. O tome ne treba raspravljati jer je to deo intimnog zivota nekog treceg
Aleksej_BASO:Pa jeste sve to ali muskarcu je ipak dozvoljeno vise...
Znas muskarac sme i da se napije da zaspe u kafani pod stolom i da oplai qrvu, (ako je jos malad niko mu nece nista reci) a zena ne sme da se ponasa tako...
Znam da je nepravedno, ali jbg... Nisam ja to odredio.
Fejs74:Igrom slučaja saznao sam za priču...Jedan momak se zaljubljuje u devojku iz grada, spreman je i ruku da seče da je ona prava,iako je ta veza trajala tek nekih par meseci.Dovodi je kući , ona ostaje u drugom stanju i planiraju venčanje iduće godine.
Ali onda "naslov" dolazi.Najbolji drugar i rođak mu pokazuju 2 Video klipa na kojima ona dvojici momaka iz grada radi oral i istovremeno komentariše da joj "ne svrše po licu" jer to nevoli i sl. stvari....
1. Da li mu je trebalo reći?
2. Šta je očekivati od njega da mu je pametno da uradi?
3. Komentar!
Napominjem da devojka nije primoravana da to radi!I kamera nije skrivana da ona ne zna!
Ma bre ti si u celoj prici sporedan faktor... od Zagi se slike traze... :razz:Gazdarica:Pero, imam golisave fotografije, da ne kazem p*orno...
Neko vreme nisam svracao na ovaj podforum, a ti Pero postajesh sve veci i veci idiot.Petar_Pan:Zasto se vi zalite sto je otvorio ovakvu temu? Zato sto vas licno pogadja tako nesto? Koliko je tema bilo sa raznoraznim pljuvanjima po svemu i svacemu i bas sad vam smeta sto je tema tako postavljena... :? Zahebite te dvostruke standarde vise...
Sutno bih tu devojku... pa nek i dalje ... bude glumica, pevacica ili sta vec... Bila razmisljati na vreme... Sta sejes to ces i znjeti... prosto... Zasto sad pokusavate ovde da kazete, ma to je ok... kad definitivno nije...
A mozda bi je tuzio na sudu da mi placa moralnu odstetu za pretrpljene traume i emotivni stres...
A kakav ti je to drug ako tako nesto ne kaze?
Mada ustvari zavisi i od "tolerantnosti" tipa. Ako je on u istom fazonu onda nema prava da je osudjuje... Mozda ima poremecen sistem vrednosti... nema emocija... pa to moze da proguta... Ili je jednostavno neki pacenik koji ne veruje da ce naci ni jednu drugu (bolju) pa onda kao trpi i takvu pored sebe... ma ko zna...
Ti ostajes i dalje ono sto jesi... bez i potrebe da se komentarises...LePiaf:Neko vreme nisam svracao na ovaj podforum, a ti Pero postajesh sve veci i veci idiot.
hehe imam i ja. :razz:hanibaI77:hehe imam i ja :wink: