Video klip-pravo u lice!!

9(
LePiaf:
Pa dok se zene bore vi ih nazivate droljama i izopshtavate ih iz drushtva.
Ne vidish nishta loshe u razlichitim kriterijumima, ali vidish da nema ni nicheg dobrog... nedokuchivi svemir i shtatijaznam... ma nemoj.
Nisi mazohista, vec konformista.

E, pa, nisam ni to, nemoj da se psujes, je l' znas! :evil: :-P
Mislim da to ima veze sa mojim posmatranjem sveta u globalu - ja sam potpuno apoliticna, da treba vlast da se rusi, sedela bih kuci i slusala muziku, a ne bih bila na ulici za serpom i pistaljkama... tako da - ocigledno prihvatam sve, dok me se licno ne dotice previse.

(drugim recima, spadam u one koje je Raskoljnjikov Dostojevskog svrstao u "ljude za prostu reprodukciju" (nasuprot "Napoleonima"):( )

Tako da - nista me se ne tice, dok god me se ne tice:lol:

istrazivach:
trudim se da ne mrzim, a ne mrzim ni greh(bar ne svaki) veruj mi...
E, sad, ako si hriscanin, reci cu sledece: Greh treba mrzeti, jer dolazi od djavola. I nijedan covek nije los po svojoj prirodi - covek se kroz svoj put ne trudi da postane BOLJI, vec da se VRATI U PRVOBITNO STANJE. Dakle - covek je po prirodi dobar i kvari ga greh (koji opet nastaje zbog gordosti...)

Ako nisi hriscanin, necu reci nista od ovog ;)

Snezna_kraljica:
E, sad, ako si hriscanin, reci cu sledece: Greh treba mrzeti, jer dolazi od djavola. I nijedan covek nije los po svojoj prirodi - covek se kroz svoj put ne trudi da postane BOLJI, vec da se VRATI U PRVOBITNO STANJE. Dakle - covek je po prirodi dobar i kvari ga greh (koji opet nastaje zbog gordosti...)

ma jesam hriscanin,ali ako se se*s svrstava u greh...pa kako da ga ne volim?i kako onda da nisam greshan?

istrazivach:
ma jesam hriscanin,ali ako se se*s svrstava u greh...pa kako da ga ne volim?i kako onda da nisam greshan?
Seks po sebi nije greh, ako nije podstaknut ISKLJUCIVO ZELJEM ZA ZADOVOLJENJEM. U tom slucaju je to blud. A ako postoji ljubav i cilj su deca (??:shock: ), e onda je seks VRHUNAC LJUBAVI. E, to je bas pipava stvar... JA i dalje istrazujem tu temu i bas bih volela da dodjem do nekog konstruktivnog zakljucka.:roll: 8-)

Snezna_kraljica:
Ceo svemir je uredjen po nekoj logici. Tako su i musko-zenski odnosi uredjeni - nedokucivo :) . E, sad, ko je zenama kriv sto se nisu izborile za to da ONE budu te koji ce juriti muske qrve po kafanama? :lol:
Ne vidim nista lose u tome da postoje razliciti kriterijumi za jedne i druge. Da, to je pomalo licemerje muskaraca, dvostruki moral, ali - lepo je (ima malo mazohizma kod mene, zar ne?:shock: )

Tako je srce!

Snezna_kraljica:
Seks po sebi nije greh, ako nije podstaknut ISKLJUCIVO ZELJEM ZA ZADOVOLJENJEM. U tom slucaju je to blud. A ako postoji ljubav i cilj su deca (??:shock: ), e onda je seks VRHUNAC LJUBAVI. E, to je bas pipava stvar... JA i dalje istrazujem tu temu i bas bih volela da dodjem do nekog konstruktivnog zakljucka.:roll: 8-)

ok ako si vec ozbiljna u tome...osnova istrazivanja vezanih za hrishcanstvo je biblija,ali nije jedina stvar kojoj treba posvetiti paznju.Naime treba je pre svega znati chitati i razumeti,bukvalno ischitavanje je najchesce prvi korak ka pogreshnom shvatanju.Veruj mi da ima jako mnogo toga vezanog za tu temu.Da ne govorim koliko se neobjavljenih rukopisa,i ostaloga chuva u Vatikanu.Elem..da bi ti se pojasnilo mnogo toga vezanog za se*s i hrishcanstvo trebala bi znati sta je sam chin pretvaranja vode u vino...i josh mnogo toga...ali nije ovde mesto za tako shto...ovo su ti mozda samo senke smernica ako vec istrazujes tako ozbiljnu temu...

Snezna_kraljica:

Gordost (taština) je greh...

Snezna_kraljica:
Ko te je to slagao da nisi? :lol: :lol: :lol:
Ne, ozbiljno.:roll: Ne ocekuje se od coveka da ne gresi. Vec samo da ima svest o tome, i da se trudi da ga izbegava... :roll:
******, gde ste vi učili veronauku? Sa pinka?
Šta kenjate o nečemu o čemu nemate pojma?
Ja sam hrišćanin, mene su tako vaspitavali. Gnušam se ovih modernih hrišćana koji nisu ni Bibliju pročitali.
I šta serete kad je reč o ribi koja je dozvolila da joj prošlost upropasti budućnost?
Ajmo malo ljudi, nisam moderator, ali preterujete. Sprdate se sa nečim što nije mala stvar...

ocigledno prihvatam sve, dok me se licno ne dotice previse.
Seks po sebi nije greh, ako nije podstaknut ISKLJUCIVO ZELJEM ZA ZADOVOLJENJEM. U tom slucaju je to blud.
Snezna, zabolela me glava od tebe.
Sad, ljuti se ti ako hocesh, ali to je rezonovanje na nivou zivotinja. "Ne zanima me nishta osim sopstvene egzistencije i stupam u odnos samo sa muzjakom kojeg odaberem da mi napravi potomstvo".

Jel' tako?
A sa kog izvora si ti pokupila to tvoje biserje znanja, keve ti?
Pročitaj vujakliju još jednom, možda nađeš elokventniji izraz za ironiju kojom pokušavaš da prošaraš svoje postove. Naravno da na pinku nema veronauke, ali ti je ne bi prepoznala ni da skoči i ujede te za bulju...

Back