I
iluzionista
Gost
LePiaf:Shta ima da je prosish? Shamar... pa je tako oshamucenu prebacish preko ramena i nosih u pecinu, pardon, kucu.
Ne znaš ti Snežnu. Više se šokirala mojim predlogom nego subjektom teme.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LePiaf:Shta ima da je prosish? Shamar... pa je tako oshamucenu prebacish preko ramena i nosih u pecinu, pardon, kucu.
Jos sam sa onim..... Mada, ako me ne (za)prosi u skorije vreme, negde si 3-4. na listi cekanja :-Piluzionista:@snezna:
Ti bi bila idealna žena. Jesi li još sa onim ili smem da te prosim?
hanibaI77:hehe imam i ja :wink:
LePiaf:Pa dok se zene bore vi ih nazivate droljama i izopshtavate ih iz drushtva.
Ne vidish nishta loshe u razlichitim kriterijumima, ali vidish da nema ni nicheg dobrog... nedokuchivi svemir i shtatijaznam... ma nemoj.
Nisi mazohista, vec konformista.
E, sad, ako si hriscanin, reci cu sledece: Greh treba mrzeti, jer dolazi od djavola. I nijedan covek nije los po svojoj prirodi - covek se kroz svoj put ne trudi da postane BOLJI, vec da se VRATI U PRVOBITNO STANJE. Dakle - covek je po prirodi dobar i kvari ga greh (koji opet nastaje zbog gordosti...)istrazivach:trudim se da ne mrzim, a ne mrzim ni greh(bar ne svaki) veruj mi...
Snezna_kraljica:Jos sam sa onim..... Mada, ako me ne (za)prosi u skorije vreme, negde si 3-4. na listi cekanja :-P
Snezna_kraljica:(bas si zao, da znas!;-) )
Snezna_kraljica:E, sad, ako si hriscanin, reci cu sledece: Greh treba mrzeti, jer dolazi od djavola. I nijedan covek nije los po svojoj prirodi - covek se kroz svoj put ne trudi da postane BOLJI, vec da se VRATI U PRVOBITNO STANJE. Dakle - covek je po prirodi dobar i kvari ga greh (koji opet nastaje zbog gordosti...)
Ako nisi hriscanin, necu reci nista od ovog
iluzionista:Ok... Da znam... Pošto sam već obavestio rodbinu.
Malecno... Ma znaš ti mene.
Seks po sebi nije greh, ako nije podstaknut ISKLJUCIVO ZELJEM ZA ZADOVOLJENJEM. U tom slucaju je to blud. A ako postoji ljubav i cilj su deca (??:shock: ), e onda je seks VRHUNAC LJUBAVI. E, to je bas pipava stvar... JA i dalje istrazujem tu temu i bas bih volela da dodjem do nekog konstruktivnog zakljucka. 8-)istrazivach:ma jesam hriscanin,ali ako se se*s svrstava u greh...pa kako da ga ne volim?i kako onda da nisam greshan?
istrazivach:ma jesam hriscanin,ali ako se se*s svrstava u greh...pa kako da ga ne volim?i kako onda da nisam greshan?
Ko te je to slagao da nisi?istrazivach:i kako onda da nisam greshan?
Snezna_kraljica:Ceo svemir je uredjen po nekoj logici. Tako su i musko-zenski odnosi uredjeni - nedokucivo . E, sad, ko je zenama kriv sto se nisu izborile za to da ONE budu te koji ce juriti muske qrve po kafanama?
Ne vidim nista lose u tome da postoje razliciti kriterijumi za jedne i druge. Da, to je pomalo licemerje muskaraca, dvostruki moral, ali - lepo je (ima malo mazohizma kod mene, zar ne?:shock: )
Snezna_kraljica:Seks po sebi nije greh, ako nije podstaknut ISKLJUCIVO ZELJEM ZA ZADOVOLJENJEM. U tom slucaju je to blud. A ako postoji ljubav i cilj su deca (??:shock: ), e onda je seks VRHUNAC LJUBAVI. E, to je bas pipava stvar... JA i dalje istrazujem tu temu i bas bih volela da dodjem do nekog konstruktivnog zakljucka. 8-)
Gordost (taština) je greh...Snezna_kraljica:E, sad, ako si hriscanin, reci cu sledece: Greh treba mrzeti, jer dolazi od djavola. I nijedan covek nije los po svojoj prirodi - covek se kroz svoj put ne trudi da postane BOLJI, vec da se VRATI U PRVOBITNO STANJE. Dakle - covek je po prirodi dobar i kvari ga greh (koji opet nastaje zbog gordosti...)
Ako nisi hriscanin, necu reci nista od ovog
Seks je dozvoljen u braku, i nije greh. Van njega je greh. Pre njega je greh.istrazivach:ma jesam hriscanin,ali ako se se*s svrstava u greh...pa kako da ga ne volim?i kako onda da nisam greshan?
******, gde ste vi učili veronauku? Sa pinka?Snezna_kraljica:Ko te je to slagao da nisi?
Ne, ozbiljno. Ne ocekuje se od coveka da ne gresi. Vec samo da ima svest o tome, i da se trudi da ga izbegava...
ocigledno prihvatam sve, dok me se licno ne dotice previse.
Snezna, zabolela me glava od tebe.Seks po sebi nije greh, ako nije podstaknut ISKLJUCIVO ZELJEM ZA ZADOVOLJENJEM. U tom slucaju je to blud.
(na pinku ima veronauka?)McMillan:******, gde ste vi učili veronauku? Sa pinka?
Šta kenjate o nečemu o čemu nemate pojma?
Ja sam hrišćanin, mene su tako vaspitavali. Gnušam se ovih modernih hrišćana koji nisu ni Bibliju pročitali. .....
E, ovo ti je super!LePiaf:Snezna, zabolela me glava od tebe.
Sad, ljuti se ti ako hocesh, ali to je rezonovanje na nivou zivotinja. "Ne zanima me nishta osim sopstvene egzistencije i stupam u odnos samo sa muzjakom kojeg odaberem da mi napravi potomstvo".
LePiaf:Snezna, zabolela me glava od tebe.
Sad, ljuti se ti ako hocesh, ali to je rezonovanje na nivou zivotinja. "Ne zanima me nishta osim sopstvene egzistencije i stupam u odnos samo sa muzjakom kojeg odaberem da mi napravi potomstvo".