Fejs74
Primećen član
- Poruka
- 579
Ma sve je dobro kad se dobro svrši!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se sa ovim. I smatram da je to lepo - neki red mora postojati.... (Bez obzira na pominjanje ovih "qrvi" - ne mislim da one na kraju ispadnu pametnije, jer su "uvek bile tu i ispunjavale sve zelje" - zna se kakva zena se na kraju postuje. To je normalan poredak stvari...)Aleksej_BASO:Pa jeste sve to ali muskarcu je ipak dozvoljeno vise...
Znas muskarac sme i da se napije da zaspe u kafani pod stolom i da oplai qrvu, (ako je jos malad niko mu nece nista reci) a zena ne sme da se ponasa tako...
Znam da je nepravedno, ali jbg... Nisam ja to odredio.
Hocesh da kazesh zashto mora?Snezna_kraljica:Slazem se sa ovim. I smatram da je to lepo - neki red mora postojati....
Sad ce te nazvati ... Balkankom.latica:Ovaj mrzelo me sve da citam,al da se ja izjasnim.Dakle ne smatram da neko treba da mi odredjuje sta cu raditi u svom krevetu,i ucenjuje tipa zju nes se moci udati sta ce reci selo i te fore.Ali opet zena zaista treba da pazi na svoju reputaciju,mislim ne razmisljati da sutra takav jedan snimak treba da vidi recimo njen otac,majka,deca i jos mnogi drugi ljudi.Tako nesto je zesca glupost.Covek treba imati privatnost,pogotovo zena i treba da je ljubomorno cuva.Mislim zaista glupost,sad sam ja super ultra moderna,tolerantna i iskrena i idem da se op*lim na sred centra grada.Bezveze.Ne spominjati uopste nas brdoviti Balkan.Ko je razumeo shvatice.Dakle ako je nekome super da takav deo svoje privatnosti iznese siroj javnosti za mene je samo glup i nista vise.I ne treba ga braniti.A niko ne razmislja kako je liku,njegovu zenu su svi gledali u takvoj jednoj situaciji,mislim to su ozbiljne stvari a ne odlazak na kafu.
U svakom slucaju ne verujem da bi ikom bilo prijatno gledati svoju partnerku sa drugim... i kako ti kazes zeze bi isto postojale... ali je ipak to drugacije... Tu bi vec i relativno mogla da pije vodu prica da su se voleli pa je to bilo ok... i kao to je njena privatna stvar... A naravno onog tuziti... nego sta... Ma vrlo zahebata situacija u svakom slucaju...avtor:ala ste se raspisali...stvarno ne mogu da citam 16 strana.
imam pitanje za sve koji smatraju da treba sutnuti devojku(zenu). da li je presudno to sto je sa dvojicom, ili bi bili istog misljenja i ako bi celo selo(kancelarija) odgledali njen video sa jednim tipom. npr.bivsim deckom. pretpostvljam da se smeh i prozivke ne bi izbegli ni u toj varijanti, al opet....
Ceo svemir je uredjen po nekoj logici. Tako su i musko-zenski odnosi uredjeni - nedokucivo . E, sad, ko je zenama kriv sto se nisu izborile za to da ONE budu te koji ce juriti muske qrve po kafanama?LePiaf:Hocesh da kazesh zashto mora?
istrazivach:lako je osudjivati tu devojku al ajd,ko nema greshne misli i ko nije greshan neka prvi baci kamen...
Svaki dan ista prognoza i to uvek savrseno egzaktna...Kiss_me:Pero, ti ko nasi meteorolozi, svaki dan druga prognoza i obicno netacna
Ocigledno ne bas sviKiss_me:A ne ne, ovde su sve sami moralisti, svi pucaju od morala, al po savovima... :mad:
Snezna_kraljica:Ceo svemir je uredjen po nekoj logici. Tako su i musko-zenski odnosi uredjeni - nedokucivo . E, sad, ko je zenama kriv sto se nisu izborile za to da ONE budu te koji ce juriti muske qrve po kafanama?
Ne vidim nista lose u tome da postoje razliciti kriterijumi za jedne i druge. Da, to je pomalo licemerje muskaraca, dvostruki moral, ali - lepo je (ima malo mazohizma kod mene, zar ne?:shock: )
Pa, kao sto rekoh, postoji NEDOKUCIVA logika - jer da je nema - svemir ne bi postojao, zar ne? Ovako, sve je podredjeno nekom matematicko-fizicko-nerazumljivom zakonu:-D i sve je idealno proporcionalno...GalebDzonatan:Ne slazem se da u svemiru postoji logika. Sve samo ne logika
upravo.istrazivach:lako je osudjivati tu devojku al ajd,ko nema greshne misli i ko nije greshan neka prvi baci kamen...
Snezna_kraljica:Pa, kao sto rekoh, postoji NEDOKUCIVA logika - jer da je nema - svemir ne bi postojao, zar ne? Ovako, sve je podredjeno nekom matematicko-fizicko-nerazumljivom zakonu:-D i sve je idealno proporcionalno...
Mani se svemira, nas zanimaju ovozemaljske stvari! :-P
Pa dok se zene bore vi ih nazivate droljama i izopshtavate ih iz drushtva.Snezna_kraljica:Ceo svemir je uredjen po nekoj logici. Tako su i musko-zenski odnosi uredjeni - nedokucivo . E, sad, ko je zenama kriv sto se nisu izborile za to da ONE budu te koji ce juriti muske qrve po kafanama?
Ne vidim nista lose u tome da postoje razliciti kriterijumi za jedne i druge. Da, to je pomalo licemerje muskaraca, dvostruki moral, ali - lepo je (ima malo mazohizma kod mene, zar ne?:shock: )
Shta ima da je prosish? Shamar... pa je tako oshamucenu prebacish preko ramena i nosih u pecinu, pardon, kucu.iluzionista:@snezna:
Ti bi bila idealna žena. Jesi li još sa onim ili smem da te prosim?
Snezna_kraljica:upravo.
covek ne sme osudjivati, jer ce se jednog dana naci u kozi osudjenika i svi ce ga prezreti.
Najgore u celoj prici je to - sto je ona trudna. Tako da se sve ovo cini zlobno.
(jos nesto - treba mrzeti GREH, a NE COVEKA, posto je covek vec sklon da gresi...:| )