VIDEO Kako je uhapšen bivši fudbaler čije je telo pronađeno u šumi kod Ripnja: Organizovao šverc 324 kila kokaina, tovar pao u Solunu

mario80

Stara legenda
Poruka
92.014
https://nova.rs/vesti/hronika/video...ao-sverc-324-kila-kokaina-tovar-pao-u-solunu/

Ubijeni Živko Bakić bio je deo kriminalne grupe koja je prokrijumčarila 324 kilograma kokaina iz Južne Amerike u zemlje Evrope, a razbijena je septembra 2023. godine. Tom prilikom je privedeno šestoro Srba, među kojima je i bivši pokojni fudbaler, Živko Bakić. On je označen vođom kriminalne grupe, koja je navodno bliska osuđivanom narko-bosu Zoranu Jakšiću.
1000015381.jpg

Bakićeva grupa razbijena je septembra 2023. godine, a uhapšeni su se sumnjičili da su organizovali transport 324 kilograma kokaina iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije, koji je zaplenjen u Solunu. Bakić je na suđenju u septembru 2024. negirao krivicu.

https://nova.rs/vesti/hronika/video...ao-sverc-324-kila-kokaina-tovar-pao-u-solunu/

Ubijeni Živko Bakić bio je deo kriminalne grupe koja je prokrijumčarila 324 kilograma kokaina iz Južne Amerike u zemlje Evrope, a razbijena je septembra 2023. godine. Tom prilikom je privedeno šestoro Srba, među kojima je i bivši pokojni fudbaler, Živko Bakić. On je označen vođom kriminalne grupe, koja je navodno bliska osuđivanom narko-bosu Zoranu Jakšiću.
Pogledajte prilog 1848020
Bakićeva grupa razbijena je septembra 2023. godine, a uhapšeni su se sumnjičili da su organizovali transport 324 kilograma kokaina iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije, koji je zaplenjen u Solunu. Bakić je na suđenju u septembru 2024. negirao krivicu.
I posle se pitamo zašto nas u stranim serijama prikazuju baš takve.

Ko se kriminalom bavi najcesce ne zivi dugo. Da li je novac vredan toga, po meni svakako ne.
Džaba ne znam koliki novac ako ja ne smijem maći nigdje bez tjelohranitelja. Ako moram da pazim gdje i kako sjedam u restoranu. To nije život. Ali...

Može lepo da se živi i od kriminala, bar ko ima mozga.
Jedini problem je - iracionalna alavost koja jbg dodje na naplatu
Pregledaj uvek dobro pakete sa bananama.
Možda ti se posreći prevremena penzija negde na Karibima.

Back