Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 4.783
(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
https://n1info.rs/vesti/interventna...cooAMB_sVmZSaZcGCw_aem_0c_c1Hnbl8SxO1-pmcN37Q
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo Gandijevski a imali smo preko milion ljudi na ulicama Beograda.(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
https://n1info.rs/vesti/interventna...cooAMB_sVmZSaZcGCw_aem_0c_c1Hnbl8SxO1-pmcN37Q
Tukli su studente 1968. prebijali ih masovnoPolicija nije tukla narod ni za vreme "jogurt revolucije" , da idemo u Teorije Z. , ko zna ko danas može da nosi uniformu.
Kako ti znaš da su ti policajci .Tukli su studente 1968. prebijali ih masovno
Sto pre formirati pokret mladih i odabrati ucene ljude, profesore za predstavnike.Samo Gandijevski a imali smo preko milion ljudi na ulicama Beograda.
Nije vise ni bitno ko su, kao god se okrene policija=kriminalci i to su pokazali u brojnim slucajevima.Kako ti znaš da su ti policajci .
Ja bhi pre da mi to pohapsimo kakvi izbori.Sto pre formirati pokret mladih i odabrati ucene ljude, profesore za predstavnike.
Mora ovo prerasti u stranku i da ih dobijemo na izborima. Sto pre
Demokratski.Ja bhi pre da mi to pohapsimo kakvi izbori.
nema demokratija sa kriminalcima.Demokratski.
Javna povrsina.Primenjivati demokratske metode kao na zapadu.Skloni se sa ulice.Neću.
Pendrek.
Lako je reći.Primenjivati demokratske metode kao na zapadu.Skloni se sa ulice.Neću.
Pendrek.
Lako je reći.
Teško je udariti devojčicu sa naočarima koja može da ti bude dete.
Treba posle i kući otići i pogledati komšije u oči
Ode Djilas na 0% onda kako cete bez njegaSto pre formirati pokret mladih i odabrati ucene ljude, profesore za predstavnike.
Mora ovo prerasti u stranku i da ih dobijemo na izborima. Sto pre
Prekinite sa tim pateticnim forama, policija je duzna da stiti zakon i ostale gradjane od samovolje grupice ljudi, ona za to prima platu i to joj je u opisu posla. Ako su studenti, nisu zasticeni "beli medvedi" pa da mogu da rade sta hoce. To vazi i za sve ostale.Без бриге, нема стока проблем са образом.
Али има са страхом. Да му се комшије не окупе кући...
Пробали смо, ради...![]()
Prekinite sa tim pateticnim forama, policija je duzna da stiti zakon i ostale gradjane od samovolje grupice ljudi, ona za to prima platu i to joj je u opisu posla. Ako su studenti, nisu zasticeni "beli medvedi" pa da mogu da rade sta hoce. To vazi i za sve ostale.
A ja samo da dodam da za mene student nije student koji ne zeli da uci i koji se posveti samo i iskljucivo protestima tj. blokadama.
Ma skloni se bre, juce si rekao da treba da se ljudi jure cekicima, i ti si neki covek i pravis se jos fin?Госпођо, крајње сте досадни са вашом одбраном овог режима, сакривеном иза неке "неутралности".
Са персонама које нису у стању да разликују државу од власти је незахвално комуницирати.
Зато, нећу да прекинем са "патетичним форама", а вама ако смета мој коментар, па, немојте га читати, то је ваше демократско право.
Иначе, сваком члану СНС и браниоцу режима желим да се закон ове државе примењује на њега. Мислим да је то скроз ок.
Ma skloni se bre, juce si rekao da treba da se ljudi jure cekicima, i ti si neki covek i pravis se jos fin?
Ne obracaj mi se!
(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
Primenjivati demokratske metode kao na zapadu.Skloni se sa ulice.Neću.
Pendrek.