Vicevi o policajcima

9b59d6d91dbf7c7aa657037f5f5cc14d.jpg

Uhvatio policajac lopova. Putem prema pritvoru lopov kuka da je gladan, crknuće od gladi…
Kad su naišli pored pekare, zamoli policajca da mu dopusti da kupiti burek.
Policajac ga pusti u pekaru i, naravno, lopov mu pobegne.
Uhvati ga policajac opet sutra i lopov ponavlja istu priču, a policajac mu odgovara:
– Pa da opet pobegneš. Ne dolazi u obzir. Čekaj me tu, ja ću ti doneti burek :mrgreen:

Policajac zaustavi vozača, baci ovlaš pogled na unutrašnjost auta i kaže:
– Gospodine, znate li da nije dozvoljeno voziti psa na prednjem sedištu?
– Ali to je plišani pas - odgovori vozač zbunjeno.
– Pasmina nije važna

:rotf:

Poslala mama sina da kupi jaja, međutim mali je vraćajući se polupao sva jaja. Tužan, seo je pored policijske stanice i počeo plakati. Izađe jedan policajac i pita ga šta je bilo, zašto plače, a dečak odgovorio da je polupao jaja. Policajac brzo otrči na telefon i nazove hitnu. Kad je dobio vezu, s druge strane ga pitaju:

– Ako je polupao jaja što je bilo sa organom?
– Organ je na telefonu – usplahireno odgovori policajac.

Dobili policajci novu opremu, a između ostalog i nove satove. Komandir stanice im govori:
– Ovi satovi su najnoviji model i možete se sa njima kupati.

Jedan od policajaca gleda svoj sat pa pita:
– A gde se pušta topla voda?

Dođe policajac s posla i zatekne ženu polugolu, razbarušene kose… Naravno, odmah krene u pretres stana.
Pogleda iza vrata i kaže: “Ovde ga nema!”
Pa ispod kreveta: “Ni tu nije.”
Onda otvori ormar, a u ormaru go muškaracr drži 50 evra u ruci.
Policajac uzme 50 evra, zatvori vrata ormara i kaže: “Ni ovde ništa!”

U gluvo doba noći ulazi policajac u stanicu go, kao od majke rođen. Ugleda ga zapovednik smene pa pita što se dogodilo, zašto je go.
– Bio sam na nekom tulumu, sedili smo, pili… U neko doba ustane jedna djevoka i kaže: “Sad neka se sve ženske skinu!” One se stvarno skinu.
Onda ona kaže: “Sad neka se svi muški skinu!” Gledam ja, svi se skidaju, skinem se i ja.
Ona opet kaže: “Sad gasi svetlo!” Netko ugasi svetlo. Potom ista ženska vikne: “A sad, na posao!” I ja došao…

Back