VIBRIRANJE COVEKOVOG UMA NA VISIM FREKVENCIJAMA

Hm, to ti je isto sto i astralna projekcija, pogledaj malo tu temu...

Nije isto..Podizanje vibracije,vrsi se bez astralne proekcije, tako sto usmeravamo misli ka odredjenim stvarima, kao ljubav recimo, vrsi se i hemiska reakcija u organizmu koja onda povratno utice i na covekove mozdane talase i vibriranje istih....

Poslednja izmena:
Da pojasnimo tehniku..Da bi ste podigli vase mozdane frekvencije na visi nivo, potrebno je ocistiti um od negativnih misli, ukoliko je prisutan strah , razvijate u mislima hrabrost, depresiju zamenjujete optimizmom....Tada aktivirate 'zakon privlacnosti' i postepeno ovladavate svojim mislima a polako i dogadjajima u vasem zivotu..Ono sto mislite privlaci i odredjene dogadjaje u vasem zivotu....Deo ove teorije iznesen je u Iliminatskom ucenju kroz knjigu 'Tajna'.....Po podizanju misli na pozitivnu frekvenciju, povecava se i njihova vibracija.....Metoda se radi postupno.....

Covekov um moze se podici da vibrira, na visim frekvencijama, od proseka...Time se postizu stanja povisene covekove svesti kao i njegove fizicke aktivnosti....Raznim tehnikama to je moguce postici.....

Može naravno.
Postoje međutim, viši nivoi iste visine ali ipak različiti, to nije kao penjanje uz stepenice pa ili gore ili dole postoji mnogo grananja u raznim pravcima i nisu svi uvek dostupni. Takođe ni spuštanje nije uvek moguće onim stazama kojim se uspinje. Podizanje često ne znači ama nikakav napredak u razvoju, ukratko prostor u kome je lako zalutati.
Da bi se čovek ipak zadržao na pravom putu treba da zna da je njegov pravi put jedinstven i neponovljliv kao i što je i čovek sam, zato nema mnogo smisla beskrajno i slepo slediti nekoga pa ma ko da je. Stoga ako ništa drugo, putnik ima da zna ko je on sam. Pre toga ne bi bilo pametno uopšte i kretati. Kako prvi korak tako svaki potonji mora da upre o nešto, jer nije korak ako ne zapraši makar i tiho potpisom svojim makar sebe radi. Ostalo se i tako ne računa.
Potom se nadovezuje, šta čovek o sebi, svojoj okolini, pa i o putu samom, može da oseti, jer ne vidim kako drugačije da ostane na svom putu. Muljevitih stranputica i plavnih naoko sigurnih gazova je sijaset i kogod misli da ga bolje poznaje od čoveka samog ili jako greši, ili hoće čoveka da izmanipuliše ili, a to se dešava jako retko retkima, ili ga iskreno voli. Bez osećaja se može samo zalutati
i potonuti.
Dočim, put je jedan, baš kao i čovek sam, baš kao što i je znanje o sledećem koraku jedno jedino i neponovljivo. Ima i znanja i pameti, naročito danas. Ako ičega ne fali, ne fali pametnih, koji znaju kao bi trebalo ili još više onih koji znaju kako je trebalo, ali ko može znati kako treba? Onaj ko mora, a morati, znači znati da mu valja ići dalje. E, samo to je jedinstveno. Ostalo se i tako ni ne računa.
A opet, zašto se uz sve to još i mora stvarno i ići negde? Moda prezauzetosti je šik ali je ipak samo moda, da vide drugi da idem, čak srljam. Dosta je valjda da svi to uvide? Kako kome ima nas raznih. Ono što se u pravom tragaču vidi izdaleka je vatra njegove namere, takva kojoj je svejedno ako svi misle da se ugasila. Toliko o modi. To se i tako ni malo ne računa.
Izvinite na off topicu, malo mi se omaklo ali to je moja tehnika da se uzdignem na visoke frekvencije
Dobro veče

A,zakoni fizike !?
Brzo zaboravismo osnovnu školu......
Ono - plus i plus,te minus i minus.....
Rekoše nam ondašnji učitelji da se ti polovi odbijaju....!
Jel' to danas neka nova naučna "komanda"......!?

Ne, nego je mnogo starija.
Ovo što si ti naveo je Kulonova elektrostatika i ima veze uglavnom sa naelektrisanim česticama i materijalima.
Da, i provereno je tačna, ali kao i svaki zakon koji se može dokazati i proveriti obavezno ima ograničeno polje svog važenja.
"Koliko ne nešto dokazivo toliko je i nepotpuno"
Verner Hajzenberg u doduše, malo slobodnijem tumačenju

Poslednja izmena:
Ne, nego je mnogo starija.
Ovo što si ti naveo je Kulonova elektrostatika i ima veze uglavnom sa naelektrisanim česticama i materijalima.
Da, i provereno je tačna, ali kao i svaki zakon koji se može dokazati i proveriti obavezno ima ograničeno polje svog važenja.
"Koliko ne nešto dokazivo toliko je i nepotpuno"
Verner Hajzenberg u doduše, malo slobodnijem tumačenju

Ako su i ljudi uslovni skup atoma,
da li ista svojstva imaju intelekt i duhovnost !?
Oni nisu materija !

Zamolio bih pokretace teme da malo detaljnije pojasne ovaj fenomen i njegov cilj...

Pokusavam svoje znanje iz frekvencija ljudskog mozda uklopiti u ovu zapocetu pricu...
Naime, koliko ja znam na frekvencijama

od 0.5Hz do 4Hz - mozak je u dubokom snu
od 4Hz do 8Hz - mozak drema, sto je takodje i prva faza ulaska u san
od 8Hz do 14Hz - mozak se odmara ali je na oprezu
od 14Hz do 30Hz - visok nivo koncentracije, stres, jake emocije, uzbuna

KATANA zasto bi covek dizao frekvenciju svog mozga? Ako mu treba odmor, relaksacija, regeneracija tela i duha on treba da je spusta! REIKI tehnikom, koja omogucava regeneraciju duha i tela, iz ruku terapeuta emituju se talasi frekvencije od 0.3 do 30Hz, a najvise oko 8Hz, sto je alfa stanje. Na frekvencijama od 2Hz do 14Hz se odmaraju nervi, obnavljaju kosti, ligamenti, kapilari.

Zamolio bih pokretace teme da malo detaljnije pojasne ovaj fenomen i njegov cilj...

Pokusavam svoje znanje iz frekvencija ljudskog mozda uklopiti u ovu zapocetu pricu...
Naime, koliko ja znam na frekvencijama

od 0.5Hz do 4Hz - mozak je u dubokom snu
od 4Hz do 8Hz - mozak drema, sto je takodje i prva faza ulaska u san
od 8Hz do 14Hz - mozak se odmara ali je na oprezu
od 14Hz do 30Hz - visok nivo koncentracije, stres, jake emocije, uzbuna

KATANA zasto bi covek dizao frekvenciju svog mozga? Ako mu treba odmor, relaksacija, regeneracija tela i duha on treba da je spusta! REIKI tehnikom, koja omogucava regeneraciju duha i tela, iz ruku terapeuta emituju se talasi frekvencije od 0.3 do 30Hz, a najvise oko 8Hz, sto je alfa stanje. Na frekvencijama od 2Hz do 14Hz se odmaraju nervi, obnavljaju kosti, ligamenti, kapilari.
Konacno neko ko se razume...Molio bih te, opisi jos vise frekvencije pri REIKI-ju, a ja cu objasniti sta sam hteo temom....Podizanjem ne frekvencija toliko koliko vibracija covekovog uma postize se odlican efekat..Vibriranje na visoj ,pogodnoj frekvenciji, putem kreativne vizuelizacije, stvaramo u mozgu osecaj pozitivnog raspolozenja sto je cilj cele price..Prvo prizovemo u secanje trenutke kada smo se osecali lepo u zivotu..Kad postignemo kroz secanje pozitivnu misao idemo dalje.Pocinjemo da vrsimo sopstvene projekcije, u pozitivnim razmisljanjima, o sebi se misli jako pozitivno pa makar bilo i nerealno...Tada povecavamo ne frekvenciju vec, vibraciju covekove aure, da pulsira zdravo, i da aktivira 'zakon privlacnosti' tako da privlacimo sto pozitivnije dogadjaje u sopstveni zivot, i polako pocinjemo da kotrolisemo dogadjaje u pozitivnom smeru..To je svrha ' vibriranja na visim frekvencijama'

Ahaaa, sad se razumemo ;) Izbor reci me zbunio.

Da, da, ti govoris o reprogramiranju ili lecenju bivsih i sadasnjih negativnih uticaja i dogadjaja. Da, to je moguce i za to je potrebna disciplina i dosta vezbe, proucavanje tehnika kojima se to postize. "Lecenjem" proslih dogadjaja, covek leci sebe danas.

KOliko ja znam, postoje indijske i japanske tehnike koje rade od prilike bas to. Prana Healing, Reiki, Quantum Healing

Hehehehe ja bas kroz Reiki gledam na ove stvari. A o Prani i Quantumu ne znam nista, samo sam cuo za njih. Google ce nam pomoci ;) Ili evo ako neko sa foruma zna nesto detaljnije o ove dve tehnike bice nam zadovoljstvo da ga saslusamo.

Posalji mi molim te u privatnoj poruci linkove ili bilo sta o tim novim teorijama o Reikiju. Cudno mi je jer i Reiki i Rei-do-ki tretiraju coveka i dok sedi i dok lezi. Sad, ko zna...

Back