Јел сматрате преваром ако жена/девојка купи већи и дебљи вибратор него што је ваш куррац ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha kakav si ti kralj pa kakva prevara bre,svaka normalna zdrava žena treba da ima to pri ruci...Šta je tu loše...Јел сматрате преваром ако жена/девојка купи већи и дебљи вибратор него што је ваш куррац ?
Ако је истих или мањих димензија у односу на мој онда у реду али ако је већи онда крај, нема расправе, раскид одмаAhahaha kakav si ti kralj pa kakva prevara bre,svaka normalna zdrava žena treba da ima to pri ruci...Šta je tu loše...
BozmesacuvajАко је истих или мањих димензија у односу на мој онда у реду али ако је већи онда крај, нема рапсраве, раскид одма
Јел сматрате преваром ако жена/девојка купи већи и дебљи вибратор него што је ваш куррац ?
toliko ti je mali?Јел сматрате преваром ако жена/девојка купи већи и дебљи вибратор него што је ваш куррац ?
toliko ti je veliki?Ако негде има да се нађе такав, купујем јој.
Naravno da je kraj. Samo bih joj rekaoЈел сматрате преваром ако жена/девојка купи већи и дебљи вибратор него што је ваш куррац ?
k bejbe ou kej odoh ja, ne moras da me ispracas.i tebi je toliko veliki?Ne. Može da traži koliko hoće, ali toliki još nije napravljen ja sam standard.
Tako kažu da sam van konkurencije...i tebi je toliko veliki?
A zbog toga je Vućić spustio crvenu zonu na 1200kwOvo je legitimna prevara
Pogledajte prilog 1857473
Samo se zajase
Ne moras nista da radis
Samo trosi struju, ali minimalno
Ne ako nisi dovoljan treba da kupi, sta da radi,treba jadna da je cijeli zivot zeljna.Јел сматрате преваром ако жена/девојка купи већи и дебљи вибратор него што је ваш куррац ?
Mislio je predsednik na sveA zbog toga je Vućić spustio crvenu zonu na 1200kw
Kluberu, sad kad krene ppTako kažu da sam van konkurencije...

MislimMislis? Odmah će se uplašiti, pa ko će ih posle smirivati...

Loše misliš, niko još nema.. Plaše se čak i od same pomisliMislim![]()