Vibrator

Ako je tebi normalno da ti se vibratorise zena, a ima tebe za partnera, pripisaces to njenom nedostatku seksanja jer radi preko 10 sati?

A sta ako ja recimo radim prvu smenu, ona radi drugu a sledece nedelje obrnuto i tako u krug? Ili ti nisi radio drugu smenu pa ne znas kakav je osecaj doci kuci u 11-12 uvece. Uz radno vreme racunaj da obaveze ne pocinju sa radnim vremenom na poslu nego gomila stvari mora da se uradi i pre podne.

Izduva lutku i stavi na ormar. Deca nisu Tarzani da se mogu popeti na sifonjer. Otkud znas da su jeftiniji?

vidi se da si zatucan...kazes "izduvas lutku i stavis u orman" pa nisu danasnje lutke kao gume za naduvavanje za plazu pa da duvas i izduvas..hehe..sad su ti silikonske lutke koje se ne duvaju,kad gurnes pomislis da je prava...o kojim lutkama ti govoris i cenama od 2000 din??to je bilo pre 30 godina kad si ti to koristio izgleda,pa ostalo ti na "sifonjeru" i koristis po nekad,a ovamo kao uaaa vibratori i plastika..idi umij se i vidi u kom vremenu zivimo..jel ima sta lepse kad ti je partnerka nezasita i kad je deljes od pozadi ti i vibru joj zavuces u drugu rupicu??mislim vibrator nije namenjen samo za usamljene zene,on se moze koristiti kao dopuna u bezgranicnim igricama u krevetu..

Izduva lutku i stavi na ormar. Deca nisu Tarzani da se mogu popeti na sifonjer. Otkud znas da su jeftiniji?

vidi se da si zatucan...kazes "izduvas lutku i stavis u orman" pa nisu danasnje lutke kao gume za naduvavanje za plazu pa da duvas i izduvas..hehe..sad su ti silikonske lutke koje se ne duvaju,kad gurnes pomislis da je prava...o kojim lutkama ti govoris i cenama od 2000 din??to je bilo pre 30 godina kad si ti to koristio izgleda,pa ostalo ti na "sifonjeru" i koristis po nekad,a ovamo kao uaaa vibratori i plastika..idi umij se i vidi u kom vremenu zivimo..jel ima sta lepse kad ti je partnerka nezasita i kad je deljes od pozadi ti i vibru joj zavuces u drugu rupicu??mislim vibrator nije namenjen samo za usamljene zene,on se moze koristiti kao dopuna u bezgranicnim igricama u krevetu..

17655215.jpg

Naravno da svako od nas nekada posegne za samozadovoljavanjem.
Nego mi se cini da se sve vise plasiraju (mada ni vibrator nije danas izmisljen) zamene koje nas otudjuju, umanjuju znacaj kontakta dva bica. Pa npr moja drugarica nema standardne odnose od marta prosle god. iako joj se nekoliko muskaraca dopaolo sa teorijom:"imam vibrator, zasto bih ikoga trpela!?". U tom smislu sam mislila da je tuzno. Nema zamene za zagrljaj, osmeh, pogled, uzdah...

:eek: nekada? :lol:

Back