- Poruka
- 1.286
Sada su te lutke mnogo kvalitetnije: mrdaju se, tople su, vlaze se, stenju kao prave ...i nikada ih ne boli glava...
]
buraz, ako ne traze alimentaciju - kupujem!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada su te lutke mnogo kvalitetnije: mrdaju se, tople su, vlaze se, stenju kao prave ...i nikada ih ne boli glava...
]
Ako je tebi normalno da ti se vibratorise zena, a ima tebe za partnera, pripisaces to njenom nedostatku seksanja jer radi preko 10 sati?
buraz, ako ne traze alimentaciju - kupujem!!
Ja biram samo one lutke sto se greju, sto se vlaze, sto uzdisu, organiziraju i na kraju kazu: "Ti si dragi veliki SAMPION u seksu!"![]()
Izduva lutku i stavi na ormar. Deca nisu Tarzani da se mogu popeti na sifonjer. Otkud znas da su jeftiniji?
Ne traze ni alimentaciju ni garderobu ni vecere ni nakit ni cvece ni romantiku ....Milina jedna!![]()
Izduva lutku i stavi na ormar. Deca nisu Tarzani da se mogu popeti na sifonjer. Otkud znas da su jeftiniji?
vidi se da si zatucan...kazes "izduvas lutku i stavis u orman" pa nisu danasnje lutke kao gume za naduvavanje za plazu pa da duvas i izduvas..hehe..sad su ti silikonske lutke koje se ne duvaju,kad gurnes pomislis da je prava...o kojim lutkama ti govoris i cenama od 2000 din??to je bilo pre 30 godina kad si ti to koristio izgleda,pa ostalo ti na "sifonjeru" i koristis po nekad,a ovamo kao uaaa vibratori i plastika..idi umij se i vidi u kom vremenu zivimo..jel ima sta lepse kad ti je partnerka nezasita i kad je deljes od pozadi ti i vibru joj zavuces u drugu rupicu??mislim vibrator nije namenjen samo za usamljene zene,on se moze koristiti kao dopuna u bezgranicnim igricama u krevetu..
a glej ovog Dejana Picopacenika sto sakuplja poene kod tetki vibratorki
ahahah
vidi se da si zatucan...kazes "izduvas lutku i stavis u orman"
Naravno da svako od nas nekada posegne za samozadovoljavanjem.
Nego mi se cini da se sve vise plasiraju (mada ni vibrator nije danas izmisljen) zamene koje nas otudjuju, umanjuju znacaj kontakta dva bica. Pa npr moja drugarica nema standardne odnose od marta prosle god. iako joj se nekoliko muskaraca dopaolo sa teorijom:"imam vibrator, zasto bih ikoga trpela!?". U tom smislu sam mislila da je tuzno. Nema zamene za zagrljaj, osmeh, pogled, uzdah...
Sta je tu smesno?nekada?
![]()
Sta je tu smesno?
Kada imam ceste odnose koji me zaista ispune i podmireimam potrebu samo da se scucurim uz njega i zaspim. Dodatno pipkanje mi ne treba, tada.
ne bih sad o tome sta je smesno,da se ne uvredis![]()
ima raznih libida a samozadovoljavanje nije jedino povezano s ucestaloscu sexualnih odnosa,to je paralelna sexualnost
Naravno da nije i da se primenjuje i kada imas odnose pa i tokom odnosa.
Da li ste ikada oprobale vibrator?
Ili neko slicno tehnicko POMAGALO?
Ili vas je stid da o tome pricate?![]()
sto bre da ih menjam??pre nego sto potrosis pare,prvo zameni tu dvojicu![]()