smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
eto sta 20cm ruzicastog moze da napravi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nije (obradovao), ali bih se ja uvek odlucila za prirodne materijale tipa drvo iz slovenackih shuma.ja molim forumasice koje nisu gadljive na vibrator, da mi prisapnu marku i model onoga koji ih je najvise obradovao
moja dva partnera i ja zelimo malo da razbijemo monotoniju i sexalni zivot ucinimo ubudlivijim i raznovrsnijim
hvala unapred
a što čika Blajvija bole ****** povodom toga pitam se ?Da li ste ikada oprobale vibrator?
Ili neko slicno tehnicko POMAGALO?
Ili vas je stid da o tome pricate?![]()
Prva zamisao o temi je bila da se zenski pol javi i komentarise malo o vibrama koje koriste..Medjutim od 54 posta na temi 10 je bilo zenskih a sve ostalo muskarci koji se svadjaju kao babe i komentarisu nesto sasvim deseto od naslova teme..Koga zabole za misljenje muskaraca dal je vibrator los ili ne i jel to u prirodi ili ne???Ako je tema da se devojke i zene javljaju i komentarisu o tome a ne da se ubacuju muskarci i moralisu jel to treba da koriste zene ili ne..Na kraju zasto ne bi koristile zene vibrator,sta ima lose u tome,za uzitak je sve dozvoljeno..Ogradjujem se za pedere koje ne mogu organski da podnesem!!
Prva zamisao o temi je bila da se zenski pol javi i komentarise malo o vibrama koje koriste..Medjutim od 54 posta na temi 10 je bilo zenskih a sve ostalo muskarci koji se svadjaju kao babe i komentarisu nesto sasvim deseto od naslova teme..Koga zabole za misljenje muskaraca dal je vibrator los ili ne i jel to u prirodi ili ne???Ako je tema da se devojke i zene javljaju i komentarisu o tome a ne da se ubacuju muskarci i moralisu jel to treba da koriste zene ili ne..Na kraju zasto ne bi koristile zene vibrator,sta ima lose u tome,za uzitak je sve dozvoljeno..Ogradjujem se za pedere koje ne mogu organski da podnesem!!
ja molim forumasice koje nisu gadljive na vibrator, da mi prisapnu marku i model onoga koji ih je najvise obradovao
moja dva partnera i ja zelimo malo da razbijemo monotoniju i sexalni zivot ucinimo ubudlivijim i raznovrsnijim
hvala unapred
Kako si povezao sa moralisanjem navod koji sam izneo - da je bolje imati seksualni odnos, odnos dva bica, po prirodi seksualna, u ljubavnom zanosu, od surogata zadovoljenja seksualne zelje plasticnim PVC pomagalima ?
nemoj mnogo da kenjas..sta te boli ona stvar jel devojke koriste pomagala da bi se zadovoljile..mislis da nas muskarce boli k...c za tvoje misljenje i osude zasto one koriste vibrator??U sexu su davno oboreni svi tabui,zadovoljavanje vibratorom je nesto sasvim u redu..Ja sam cak svojevremeno kupio svojoj devojci vibru i bio je redovan dok smo imali sex,bila je duplo popunjena..i sta je tu sad nenormalno..nemoj da budes budak!!
Kako si povezao sa moralisanjem navod koji sam izneo - da je bolje imati seksualni odnos, odnos dva bica, po prirodi seksualna, u ljubavnom zanosu, od surogata zadovoljenja seksualne zelje plasticnim PVC pomagalima ?
Ako je tebi normalno da ti se vibratorise zena, a ima tebe za partnera, pripisaces to njenom nedostatku seksanja jer radi preko 10 sati?
Sada su te lutke mnogo kvalitetnije: mrdaju se, tople su, vlaze se, stenju kao prave ...i nikada ih ne boli glava...
Zasto se onda masovno koriste vibratori a nisu kvalitetni kao lutke?
Izduva lutku i stavi na ormar. Deca nisu Tarzani da se mogu popeti na sifonjer. Otkud znas da su jeftiniji?
Zato sto su mnoooogo JEFITNIJI.
I zgodniji da se sakriju da ih ne nadju deca.
Lutke sa tri rupe su 2000, vibratori 3500 pa na gore.