- Poruka
- 42.590
i goris zauvek u paklu..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i goris zauvek u paklu..![]()
A ako si vegan, djavoli ti pakleno serviraju cevape s lukom za rucak![]()
'ajde?Kod kojeg si popa,hodže ili fratra uzimao časove?Masturbacija nije stvar ukusa jer masturbacija nije normalna. Covek je stvoren da seksualni nagon zadovolji sa drugim ljudskim bicem a ne sa PVC pomagalima. Razlzi zasto nije u mogucnosti to odraditi su brojni. Strahovi, zabrane, kompleksi... psihologija je detaljno obradila fenomen samozadovoljavanja.
Satanisti su vegani. Pobozni kolju.
Isecka ga sitno,stavi oblog i ne diže mu se u crkvi.a kad koljesh luk na pola jel plachesh?![]()
a kad koljesh luk na pola jel plachesh?![]()
Isecka ga sitno,stavi oblog i ne diže mu se u crkvi.
Luk se ne kolje, luk se sece.
iz perspektive luka je svejedno...
ne morash ti ni svinju da koljesh,
mozhesh da je isechesh....
Koje su to ''vaše žene''?Daj tim jadnicama sredstva da napišu neku reč o svojoj ''sreći''.Ne dize se vama mesojedima zbog decenijskog unosa u sebe poluzasicenih masnih kiselina koje vam zacepljuju cevovod. Mi tih problema nemamo i nase zene su srecnne, nisu histericne i ne trebaju im ko vasima, plasticna PVC pomagala.
Koje su to ''vaše žene''?Daj tim jadnicama sredstva da napišu neku reč o svojoj ''sreći''.
А што си ти хистеричан?Luk se ne kolje, luk se sece.
- - - - - - - - - -
Ne dize se vama mesojedima zbog decenijskog unosa u sebe poluzasicenih masnih kiselina koje vam zacepljuju cevovod. Mi tih problema nemamo i nase zene su srecnne, nisu histericne i ne trebaju im ko vasima, plasticna PVC pomagala.
Dok god ti pišeš u nečije ime,ta osoba je nevidljiva i ne postoji.One koje vode racuna o svom zdravlju, koje postuju i svoj i tudji zivot. I koje simpatisu latinski.
Mens sana in corpore sano
Dok god ti pišeš u nečije ime,ta osoba je nevidljiva i ne postoji.
Nemoj da koristiš te harekrišna trikove i linkove,to ne čitam.U mom svetu žene imaju sva prava i integritet.Razmisli o ovome o cemu ja ovde pisem, ako te bas zanima sta dsrugi pisu jer je pisanje/nepisanje drugih toboze verifikacija onoga sto potvrdjuje nauka, dacu ti linkove pa da citas i ostale. Ali kad si vec ovde smatram da je bolje da dobro razmislis i uporedis moje i ovoga iznad tebe koji je nazalost skrenuo na onu stranu svesti. Kod nekog ide preko psihe, druge tuce na organe.
Nemoj da koristiš te harekrišna trikove i linkove,to ne čitam.U mom svetu žene imaju sva prava i integritet.
Do sad nisi rekao ništa,a napisao si svašta.Ako ne napišeš ništa što priznaju život i nauka,letiš u zaborav.Gde ti vidis Hare Krisnu? Ko je pomenuo Hara moje kara linkove?
Kako smarate ...
Ko vas tera da čitate?I ja preskačem teme o lepim i pametnim...zavist,šta ćete.Ubise...
Ko vas tera da čitate?
Onda napiši nešto o temi.Opiši kakve vibratore voliš.Ko tebe tera da pises?
Otvorite novu temu pa kenjajte do mile volje.
Sere mi se vise od glupavih rasprava.
Onda napiši nešto o temi.Opiši kakve vibratore voliš.
Lepo od tebe.Ja nemam potrebu za njima.Ne biram, bitno je da te ne boli mnogo.
Mada, mozda volis kad malo boli?
Lepo od tebe.Ja nemam potrebu za njima.