- Poruka
- 6.021
Šta najčešće koristite? Zašto da i ne?
Vibezr i WA, najvise ljudi oko mene ih koriste pa tako odrzavamo kontakt. Telegram redje, signal i nemam nameru da koristim.Šta najčešće koristite? Zašto da i ne?
Telegram je sjajan, inace, sifrovanje (zasad) nije predato drzavnim organima, i zato ga mnogi koriste za ilegalne poslove. A odlican je, jedini od svih (da ja znam) da mozes da ga instaliras na vise telefona, ako ti je potrebno (ja tako prebacujem fotografije a da se ne gubi rezolucija, brze nego blutut a NFC nisu kompatibilni). Probaj, neces se pokajati.Koristim vajber i whatsapp,ali ne previše često.
Za telegram sam čuo u lošem kontekstu,a za signal sad prvi put čujem.
Watsapp moze i na fiksni da se prijavi, i na bilo koji generisan broj na netu, ako bas hoces da zastitis privatnost.Све то тражи број телефона,
koji ste vi zavisnici ybt
ja samo sms...
ono, os se vidimo
moze, kazi kad i gde
kaka crna prica ko ovde
da me spici neki auto
dok kuckam![]()
Nemoj da govoris da je telegram dobar, doci ce jos ljudi, a kad se ljudi nagomilaju onda sistem prestane da valjaСигнал као основна апликација за СМС поруке - просто не дави са рекламама..
Телеграм за дописивања са другарима, праћење разних вести, разних тема (забава, историја, ИТ...)..
Вибер користим због оних који нису способни за нешто боље..
WatsApp - не
Јандекс - праћење неких тема које нема на другим местима..
Вацио сам поглед и на још неке чета апликације али за сада је Телеграм основни...
Bila? Ako je bila moja onda ovo lock ili prebacite postove. Ako je od nekog drugog onda prebacite postove tamo.Zar vec nije bila tema na ovu temu?
Mislim da nije bila sta ko koristi, nego utisci i reklamiranje ovog onog...Bila? Ako je bila moja onda ovo lock ili prebacite postove. Ako je od nekog drugog onda prebacite postove tamo.
Ja se secam da sam otvorio temu za Telegram neku vest.
Slabo koristim sve to nabrojano ,Messenger jedino.Šta najčešće koristite? Zašto da i ne?
Watsapp moze i na fiksni da se prijavi, i na bilo koji generisan broj na netu, ako bas hoces da zastitis privatnost.
Ma znam da na WA nema zastite poruka, nego ako neces svoj broj da ostavljas svuda moze da se aktivira i drugacije.Чуј WhatsApp и приватност...
Поновићу још једном сваки месенџер који није отвореног кода и који тражи број телефона је смеће. Тако је.
Ma znam da na WA nema zastite poruka, nego ako neces svoj broj da ostavljas svuda moze da se aktivira i drugacije.
A i iskreno niko od nas (ili skoro niko) ne razmenjuje tajne pentagona ili FBI pa da nam treba neka posebna zastita.
I ja volim privatnost, ali nesto tesko da moze na netu danas sto vise vremena prolazi ima je sve manje.Осим што Скајнет све прати. Из принципа не желим да ико зна шта сам рекао другоме.