- Poruka
- 10.263
Telefon je crkao. Baterija najverovatnije. Tamo je ostalo sve. Ugašen je broj na kom je Viber. Kako je moguće doći do tog Vibera da se ugasi taj nalog?
Ako ne nastavis da koristis tu karticu na drugom telefonu,ostace ti i Viber,a ako prestanes,sama ce firma da ti ugasi broj,ali ce taj broj dati nekom novom korisniku,pa ce kada aktivira Viber,stizati tvojim kontaktima,da si opet aktivan.Tako ako neces vise da koristis tu karticu treba da javis tvojima da vise nije tvoja.Telefon je crkao. Baterija najverovatnije. Tamo je ostalo sve. Ugašen je broj na kom je Viber. Kako je moguće doći do tog Vibera da se ugasi taj nalog?
E to bi bilo najbolje da kontaktiras novog vlasnika tog broja i da ga zamolis da deinstalira taj Viber,a da instalira drugi,jer ce i njemu smetati,ljudi sa tvog kontakta kada se budu prijavljivali,misleci tebi.Ma pusti kontakte drugima. Oni vec znaju. Meni je frka kako da ugasim taj Viber na ugasen broj.
Šta more? 😁 Neko drugi ce da prima poruke na Viberu na starom broju umesto mene?E to bi bilo najbolje da kontaktiras novog vlasnika tog broja i da ga zamolis da deinstalira taj Viber,a da instalira drugi,jer ce i njemu smetati,ljudi sa tvog kontakta kada se budu prijavljivali,misleci tebi.
Da,posto se aktivira kartica,Viber objavljije da je "vlasnik ovog broja opet aktivan",a tvoji kontakti,ili bar vecina ce pomisliti da si ti.Tako ce doci do veoma nezgodnih situacija..Meni se to desilo,zato i pisem.Šta more? 😁 Neko drugi ce da prima poruke na Viberu na starom broju umesto mene?
Ne samo ono"Hi",vas kontakt je ponovo dostupan.Ovo sam sa gasenjem Vibera potpuno prevideo , jer mesec dana stoji ugasen mob.
Da li salje Viber kontaktima starog broja obaveštenje da je x korisnik promenio broj?
Gotovo je,jer je njegov broj otisao drugoj osobi.Imaš opciju da prebaciš viber na drugi br ali to dok ti sve radi.
Moze,mislim da su sada skratili vrem,ako se ne uplati dopuna 3 meseca,iskljucuju broj i daju ga drugoj osobi.sada moze biti u tvojoj okolini,a moze biti na sasvim kontra strani,sve zavisi ko se tog momenta javi za njemu novi broj.Jel moze neko drugi da uzme taj broj iz moje okoline?
To je zato što si stipsa, Mario.Evo ja nisam uplatio skoro godinu dana dopunu na pripejd
Mom sestricu su ugasili pripeid broj za pola godine.Onda pocele da mi stizu neke preporuke za neke igrice.Ja napisao."Nisam ti ja sestricu za takve igrice,javi se ovako da se ispricamo".Posle nekoliko dana zove neki covek i pita,zasto ja saljem poruke njegovom sinu.Morao sam da se izvinjavam coveku.Posle sam zvao sestrica i rekao mu da mu je broj presao kod drugog vlasnika.On je to tek onda proverio.Nije ni znao da mu je broj ugasen.Evo ja nisam uplatio skoro godinu dana dopunu na pripejd i još uvek se javljam na tel.
Cim stizu poruke,znaci da su te slagali.Ovaj stari tel i Viber jos stoji, to nisam resio.
Nego sad kad je nov broj uzet i napravljen Viber stizu poruke od drugih osoba da traže nekog. U poslovnici je rečeno da taj broj nije niko koristio sem za internet. Šta god im to značilo.
Skontao, ali kasno. 😁😂 Još tvrdili da se ne može novi broj naći lako i dugo je tražila.Cim stizu poruke,znaci da su te slagali.
Prebacuju brojeve s jedne osobe na drugu.Cim jedna osoba ne plati duzi period pripeid broj,ukidaju njemu,njegovu karticu i broj proslede novom kupcu.To rade u svim firmama,nisam siguran za Globatel.Skontao, ali kasno. 😁😂 Još tvrdili da se ne može novi broj naći lako i dugo je tražila.