viasat history channel

History - klasicna majmunska zapadna propaganda. Nista se ne razlikuje od ostalih zapadnih tv stanica. prosto je zaprepascujuce kakvih se svih gluposti mozes naslusati ako gledas History ili narocito BBC, Euronews,...

zavera.jpg

ja mislim da bi radikali trebali da otvore svoj history kanal, da nam oni iz samo njima poznatih izvora kazu kako je tekao tok razvoja covecanstva, jer boze moj, ljudi sa doktorskim diplomama i priznati u svetu nemaju pojma... vojo zna istoriju!

ja mislim da bi radikali trebali da otvore svoj history kanal, da nam oni iz samo njima poznatih izvora kazu kako je tekao tok razvoja covecanstva, jer boze moj, ljudi sa doktorskim diplomama i priznati u svetu nemaju pojma... vojo zna istoriju!

ja imam dva profesora na fakultetu (dakle doktori nauka) koji su, kako vi to nazivate, "homofobicni", a jednog od njih su cak tuzili neki iz NVO zbog "sirenja mrznje" protiv pedera i lezbejki... hoces li ti zato promeniti svoj pomirljiv stav prema pederima i lezbejkama??? hoces li ti zbog toga konacno prihvatiti da su ****** i lezbejke bolesnici ? :? ne verujem

inace ja sam tek nedavno instalirao kablovsku kod mene... ali znam sta znace zapadni mediji... secam se nikad necu zaboraviti jednu emisiju koju sam gledao pre par godina na nekoj od zapadnih TV stanica o Folklandskom ratu 1982. izmedju Argentine i Brtianije...

otprilike: zli-agresivni-fasisticki-nacisticki-koljacki Argentinski agresor je kukavicki okupirao Folklandska ostrva 1982. i zatim su dosli hrabri-slobodoljubivi-jastrebovi Englezi velikog srca i oslobodili ovu teritoriju koja kad pogledas kartu sveta sasvim ocigledno pripada Engeskoj a ne Argentini... eto to je otprilike sadrzaj te tzv. "TV emisije" o Folklandskom ratu...

inace ja sam tek nedavno instalirao kablovsku kod mene... ali znam sta znace zapadni mediji... secam se nikad necu zaboraviti jednu emisiju koju sam gledao pre par godina na nekoj od zapadnih TV stanica o Folklandskom ratu 1982. izmedju Argentine i Brtianije...

otprilike: zli-agresivni-fasisticki-nacisticki-koljacki Argentinski agresor je kukavicki okupirao Folklandska ostrva 1982. i zatim su dosli hrabri-slobodoljubivi-jastrebovi Englezi velikog srca i oslobodili ovu teritoriju koja kad pogledas kartu sveta sasvim ocigledno pripada Engeskoj a ne Argentini...

tupi generali u argentini, posto su i ekonomski prsli, resili se na spektakularnu akciju- da vrate silom foklande koji su, bili i uvek ce biti, argentinski :roll:

zato su i nahebali :lol:

bash ce neko da pravi samo-promociju oruzanom akcijom protiv britanaca. otje, aham :lol:
mozda bi nesto u uradili da su pokrenuli proces; pa kao gibraltar, referendum....ovako....
nema zezanja sa empire;)

...ja se bas lozim na njihove emisije o nestalim civilizacijama...Acteci, Maje, Inke...
... one su i najrealnije, posto nemaju neku dnevno politicku crtu...

...mozda ako uspeju da nas istrebe, onda snime realnu emisiju... :D
...sad sve zavisi koliko vam je stalo do istinitosti...

Pazi jeste da da je to americko-engleski tv program,koji se trudi da se kao predstavi kao realan i istoriski objektivan,a na sve strane americko oruzije ovo americko oruzije ono,te bitka kod Azinkura,Burski rat,Inconska operacija...nisam video ni jednu emisiju o kini,africi,aziji, osim u sluzaju americko-engleskog angazovanja i sl.Ideja i koncept su stvarno dobri ali izvodjenje i objektivnost NE!

Па није баш тако, продре и ту неки дашак ветра... рецимо помињали су кинеску истраживачку флоту из XV века и злоупотребу и напуштање "Аталнтске повеље" коју су потписали Черчил и Рузвелт.
Мени је то као рецимо ВВС. О својима још и могу бити објективни, али имају пик на Србе и Русе, па то ти је... И не знам кад пре Сребреница постаде историја:roll:

Back